foto

Gloria Estefan

  • nar. 1.9.1957 (61 let)
    Havana, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Change of Heart, A
2000 Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)
1999 Hudba mého srdce
1986 Nádherné prázdniny (TV film)

TV seriály

2016 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Forty-Seven (S03E03)
2015 Glee (TV seriál)
A Wedding (S06E08)
2012 Glee (TV seriál)
Sbohem a šáteček (S03E22)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)

Dokumentární

2018 America's Musical Journey
Celia: The Queen
2013 Latino Americans (TV seriál)
2012 Richard E. Grant's Hotel Secrets (TV seriál) - a.z.
2009 Streisand: Live in Concert (koncert)
2007 Your Mommy Kills Animals
2000 Gloria Estefan's Caribbean Soul: The Atlantis Concert (koncert)
1999 Latin Beat, The (TV film)
Pavarotti & Friends 99 for Guatemala and Kosovo (koncert)
1995 Gloria Estefan: Everlasting Gloria
Latin Nights (TV film)
1991 Ray Charles: 50 Years in Music (koncert)
1989 Clive James' Postcard from... (TV seriál)

TV pořady

2015 Best Time Ever with Neil Patrick Harris (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Grammy Awards 2014 (TV pořad)
The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
The Arsenio Hall Show (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 The Next (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2010 The Marriage Ref (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2006 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 The X Factor (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
The Teen Choice Awards 1999 (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 La fureur du samedi (TV pořad)
Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1994 Grammy's Greatest Moments Volume I (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Hudební videoklipy

2007 Gloria Estefan feat. Pitbull - No Llores (hudební videoklip)
2001 Céline Dion: All the Way... A Decade of Song & Video (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2000 Jennifer Lopez - Let's Get Loud (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace