Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmír. Nekonečná prázdnota. Muži v bílém útočí, prezidenti jsou dva a v beztížném stavu si těžko odskočíte na velkou potřebu. Toto jsou cesty Leslieho Nielsena do míst, kam humor dosud nevkročil...
Svět se řítí do zkázy. Americký prezident ve skutečnosti není prezident, ale jeho klon, který chystá invazi mimozemšťanů. Originální prezident je uvězněn na měsíční základně, odkud musí být zachráněn. Do akce je vyslán neohrožený (ale naprosto tupý) agent Richard "Dick" Dix, který nasedá do raketoplánu a vydává se na měsíční základnu, mezi ufony, šílené genetiky a zkorumpované policisty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

lamps 

všechny recenze uživatele

Vím, že bych tu měl hodnotit pozitiva nebo naopak nedostatky filmu, ale v tomhle případě to řeknu radši rovnou a přímo- tuhle hovadinu si raději odpusťte, protože o nic nepřijdete. A jestli máte rádi Leslieho Nielsena, tak si s ním sežeňte jakoukoli jinou komedii, protože úplně všechny jsou na 100% lepší, vtipnější a snesitelnější než tahle. ()

messiah odpad!

všechny recenze uživatele

Humor L.Nielsena nebyl nikdy nějak přehnaně inteligentní, spíše naopak, ale většina filmů ve kterých hrál alespoň není trapná. To se nedá říct o tomhle kousku. "Souhvězdí toporožec" bylo jediným momentem kdy jsem se upřímě uchechtl, kdežto zbytek filmu jsem jen podřimoval a počítal co bych mohl koupit lepšího za vyhozené vstupné do kina. ()

Reklama

Here 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že nechápu zdejší komentáře. Tenhle film je se staršími filmy Nielsena určitě srovnatelný. Možná tenhle styl někoho už může otravovat, ale to snad není důvod hodnotit srovnatelné filmy jinak. Při několika scénách jsem doslova ležel smíchy, Ophélie Winter je pěkná a neokoukaná. Je pravda, že film občas skřípe a upadá do stereotypu - proto jen 3 hvězdičky. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

A horší a horší... Leslie Nielsen se zapsal do dějin jako komik a herec komediálních rolí, bohužel už mu nestačí jen udělat pár ksichtíků nebo říct dvě - tři celkem vtipné hlášky, na to už si publikum zvyklo. Možná by Lesliemu neškodilo, kdyby si zase střihnul nějakou vážnou roli a nedělal ze sebe pořád kašpara. Film místy postrádá logiku a je značně nudný. Leslie už zkrátka neseká jednu vtipnou hlášku za druhou, jako tomu bylo v Bláznivých střelách. Mám ho ale pořád, ani nevím proč, tak nějak ráda i když v podstatě to co předvádí v poslední době by zvládl každý amatérský herec líp nebo aspoň na stejné úrovni. ()

Spectre 

všechny recenze uživatele

Tento film som videl kedysi na Silvestra. V TV bežali na rôznych staniciach po sebe dva filmy s Nielsenom, takže som dúfal, že bude o zábavu postarané. Prvý film bol tuším Utopenec na úteku, pri ktorom som sa relatívne dobre bavil.... neskôr som prepol na toto a prišiel ten nepríjemný pocit. Počas celého filmu sa nič moc nedialo. Scény, ktoré mali vyvolať pobavenie ma nechali chladným a čím dlhšie film trval, tým ťažšie to išlo do hlavy. Človek by povedal, že dostatočne podgurážený v novoročnej atmosfére sa zasmeje nad hocičím, ale nestalo sa... Zabité 2 hodiny ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Rozpočet 26 000 000 amerických dolarů. (Čiban)
  • Keď Dix (Leslie Nielsen) zašpiní Prattovi (Peter Egan) tvár a oblečenie zmesou peny a modrej farby, v nasledujúcich scénach sa toto zašpinenie mení. V niektorých záberoch má napríklad oči čisté, zatiaľ čo v iných ich má tiež zašpinené. (ČSFD)

Reklama

Reklama