Reklama

Reklama

Arogantní a líný princ Thadeous strávil celý život ve stínu staršího bratra Fabiouse. Závidí mu jeho odvahu, hrdinství, oblíbenost a příští post krále. Z poslední výpravy si Fabious přivezl krásnou Belladonu, aby ji pojal za manželku. Než se svatební zvony stačí pořádně rozeznít, objeví se čaroděj, který nevěstu unese na svůj hrad. Thadeouse zaskočí, když mu královský otec přikáže pomoci bratrovi získat zpět unesenou dívku a zničit čaroděje Leezara. Na cestě za záchranou potkávají krásnou, ale velice vznětlivou lovkyni Isabel, která má s Leezarem nevyřízené účty. Na cestě za záchranou Belladony je čeká mnoho nástrah a zrádných manévrů, při nichž může Thadeous konečně dokázat, že je stejně statečný jako jeho bratr. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (1 020)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoc, ale tato pohádková komedie nemá chybu. Už dlouho jsem se u komedie tak nezasmál. Perverzní a úchylácké věci, které se objevují dostanou do kolen a jako celek je film obrovská jedna úchylárna. Stoprocentní úchylárna, která pobaví spoustu lidí a starším divákům tato komedie přijde spíše trapná. Nejvíc baví skvěle zvládnuté role Danny R. McBride (princ blbeček), James Franco (odvážný princ a rytíř) a Natalie Portman (překrásná pomocnice ke zničení Leezara). Všechny role mi seděli a i když Portman měla jen vedlejší roli, tak to beru jako jeden z největších kladů. Pochvala panu režisérovi David Gordon Greenovi, který mile překvapil a naservíroval jednu z nejlepších komedií tohoto roku.. 9/10 = 90% ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nechápu rozhodnutí tvůrců zobrazit tento příběh s tolika vulgarismy a místy až s nevkusným humorem. Celý film jsem se ptala, skutečně by nefungoval příběh i bez toho? Pod tím vším se totiž opravdu skrývá pěkný dobrodružný příběh. Vím, měla to být parodie a bez toho vulgárního humoru, by asi vznikl film plný klišé, který převzal všechny věci z různých pohádek a dobrodružných filmů široko daleko. Jako parodie film může fungovat, ale musí se brát s velkým nadhledem a to já nedokázala. Z hereckého obsazení rozhodě nejlepší Natalie Portman, James Franco silně nepřirozený. Nemyslím si, že bych se na film podívala někdy znovu. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Najväčším prekvapením v prípade Your Highness je, že dejová linka nie je len zlepencom scén ale plnohodnotným a kompaktným príbehom, ktorý by obstál aj v klasickom fantasy. To už ale neplatí o humore, ktorý občas funguje ale vzhľadom k tomu, že až príliš často mieri na najnižšie divácke pudy, je rovnako často mimo mísu. Vzhľadom k tomu aká zostava sa pred kamerou zišla je to trochu škoda ale ako večerná oddychovka to funguje aj tak. Mohlo to dopadnúť aj ďaleko horšie. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Veľmi vulgárna, veľmi vtipná a veľmi zábavná, taká je totiž Your Higness. Film má vysokú dávku fantasticky komických scén pri ktorých som smial až od ucha k uchu aj napriek veľkému dejovému klišé..................Soundtrack Steve Jablonsky: 1. Let Us Quest! [4:29] ,2. Isabel the Strong [4:30] ,3. Goodbye My Tinys [2:53] ,4. Best Man [1:26] ,5. The Greatest Most Beautifullest Love Song in All the Land [1:33] ,6. The Virgin Is Plucked [3:04] ,7. Not in My Castle [1:43] ,8. Leezar's Date, Belladonna's Hate [1:21] ,9. Playful Secrets! [1:52] ,10. Mean Knights and Horsies O' My! [3:16] ,11. Here Come the Marteetee [2:27] ,12. A Fistful of Snakes [1:47] ,13. Isabel Thrashes [2:36] ,14. Muldiss Darton, City of Lore [1:39] ,15. The Same Betrayal As Before [:59] ,16. Labyrinths and Humps [5:21] ,17. Kill-Trophy and the Warrior's Birth [1:45] ,18. The Effening [1:02] ,19. Tis I, Thadeous the Hero [1:57] ,20. Heroes Unite [1:05] ,21. Orgy of Violence [6:35] ,22. 'Til We Meet Again [1:50] ,23. Way of the Warriors [1:11] ,24. Thadeous [3:52], ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JDETE POZDĚ! ŠUKÁNÍ UŽ ZAPOČALO!“..... /// Jak by asi tak vypadala Arabela ,,řízlá“ Princeznou nevěstou se specifickými Shakespearovskými dialogy ,,apatowek“? Zeptejte se J.Franca, kterýmu už dorostla ruka (což vodsral mocný kyklop). Nebo jeho bráchy Thadeose, kterýho sprosťárny jen zakrývaj bolest. Nebo N.Portman, který zadeček je fakt výstavní.... Parodie na Disneyovky (ten zpěv je fakt brutální) a jiný dobrodružství, musí bejt plná zvrácených nápadů a ,,neslušného“ humoru. Co taky očekávat od výpravy, která je na hovno a všude kolem to je samej uchylák? Třeba oplzlej – občas trapnej humor a film, kterej se musí brát s ohromnou dávkou nadhledu! Tenhle fakt nezmění ani péro z Minotaura!! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) TOHLE já můžu! 2.) Rád si v klidu leštím meč. 3.) Zjistím, proč je lepší si všechny přátele (i nepřátele) prohlédnout bez trenek. 4.) Nedokážu si představit, jaký tajemství může spojovat prince a kouzelníka. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (53)

Zajímavosti (16)

  • Počas natáčania lietal James Franco (Fabious) tam a späť medzi New Yorkom a Belfastom, pretože v tom čase ako študent denného štúdia študoval na univerzite. (misterz)
  • Původní trailer k filmu byl stažen a nahrazen cudnější verzí. Natalii Portman (Isabel) byl na počítači změněn spodek plavek z tang na normální kalhotky, aby mohl být trailer promítán v USA i před filmy, na které chodí náctiletí i bez doprovodu rodičů. (marrjaana)

Související novinky

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

13.06.2013

Na obrazovky zřejmě nejuznávanější kabelové stanice míří nový sci-fi seriál The Leftovers z tvůrčí dílny Petera Berga (který produkuje a zrežíruje pilotní díl) a Damona Lindelofa (který byl nenáviděn… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Včera jsme to roztočili, drahoušku

Včera jsme to roztočili, drahoušku

26.08.2009

No, možná ne tak úplně včera, spíš „nedávno“. Tento týden padla první klapka historicko-dobrodružného The Eagle of the Ninth a upírského westernu Priest, taktéž už je v plném proudu natáčení fantasy… (více)

Reklama

Reklama