Reklama

Reklama

Arogantní a líný princ Thadeous strávil celý život ve stínu staršího bratra Fabiouse. Závidí mu jeho odvahu, hrdinství, oblíbenost a příští post krále. Z poslední výpravy si Fabious přivezl krásnou Belladonu, aby ji pojal za manželku. Než se svatební zvony stačí pořádně rozeznít, objeví se čaroděj, který nevěstu unese na svůj hrad. Thadeouse zaskočí, když mu královský otec přikáže pomoci bratrovi získat zpět unesenou dívku a zničit čaroděje Leezara. Na cestě za záchranou potkávají krásnou, ale velice vznětlivou lovkyni Isabel, která má s Leezarem nevyřízené účty. Na cestě za záchranou Belladony je čeká mnoho nástrah a zrádných manévrů, při nichž může Thadeous konečně dokázat, že je stejně statečný jako jeho bratr. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (1 020)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JDETE POZDĚ! ŠUKÁNÍ UŽ ZAPOČALO!“..... /// Jak by asi tak vypadala Arabela ,,řízlá“ Princeznou nevěstou se specifickými Shakespearovskými dialogy ,,apatowek“? Zeptejte se J.Franca, kterýmu už dorostla ruka (což vodsral mocný kyklop). Nebo jeho bráchy Thadeose, kterýho sprosťárny jen zakrývaj bolest. Nebo N.Portman, který zadeček je fakt výstavní.... Parodie na Disneyovky (ten zpěv je fakt brutální) a jiný dobrodružství, musí bejt plná zvrácených nápadů a ,,neslušného“ humoru. Co taky očekávat od výpravy, která je na hovno a všude kolem to je samej uchylák? Třeba oplzlej – občas trapnej humor a film, kterej se musí brát s ohromnou dávkou nadhledu! Tenhle fakt nezmění ani péro z Minotaura!! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) TOHLE já můžu! 2.) Rád si v klidu leštím meč. 3.) Zjistím, proč je lepší si všechny přátele (i nepřátele) prohlédnout bez trenek. 4.) Nedokážu si představit, jaký tajemství může spojovat prince a kouzelníka. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Your Highness aneb připravte se na dost možná tu nejstřelenější výpravu všech dob. Ano, prakticky všechny fóry jsou na téma "kluci mají penis a holky vagínu", ale to mi nevadilo, když mnohdy to bylo opravdu vtipné. K tomu to obsazení! Kde jinde uvidíte spolu Jamese, Natálku a Zooey pohromadě? Jediná má výtka směrem k filmu je ta, kterou jsem už několikrát použil, naposledy to myslím bylo u komedie Red - bohužel ty nejlepší vtipy jsou natřískány v traileru, takže opravdu jsem zasmál jen ve scéně, kdy Franco zpívá… :-) Zbytek filmu jsem se jen tak lehce usmíval. Že by mě tahle praštěná středověká komedie vyloženě zklamala, se říct nedá, ale měl jsem pocit, že v některých místech mohlo být více vtipů či nadhledu. 80 %. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nechápu rozhodnutí tvůrců zobrazit tento příběh s tolika vulgarismy a místy až s nevkusným humorem. Celý film jsem se ptala, skutečně by nefungoval příběh i bez toho? Pod tím vším se totiž opravdu skrývá pěkný dobrodružný příběh. Vím, měla to být parodie a bez toho vulgárního humoru, by asi vznikl film plný klišé, který převzal všechny věci z různých pohádek a dobrodružných filmů široko daleko. Jako parodie film může fungovat, ale musí se brát s velkým nadhledem a to já nedokázala. Z hereckého obsazení rozhodě nejlepší Natalie Portman, James Franco silně nepřirozený. Nemyslím si, že bych se na film podívala někdy znovu. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ku**vsky přesprostlá komedie o sexu bez sexu. Téměř nezastavitelná studnice nejrůznějších významů slov fuck, cock a shit v podání Danny McBridea, překrásná Natálka v tangách a vynikající hudební doprovod stále lepšího Steve Jablonskyho. To jsou tři největší klady a také tři věci, které si samy za sebe zaslouží hvězdičku. Na scénář si stěžovat nemůžu, protože vlastně žádný neexistoval, všechno je přiznaná improvizace. V tom případě je škoda, že v kadenci sexuálních narážek, nadávek a sprostých gest se nikdo Dannymu nemůže ani rovnat. Jako slovní onanie Dannyho McBridea, který si ke své hře se slovíčky přizval nejrůznější kamarády je výsledek průměrný. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pohádka střihlá huličskou komedií, s pompézním Jablonského hudebním doprovodem a úchvatnou, dechberoucí, nádhernou a obdivuhodnou Portmanovic Natálkou, která skvěle odsýpá (ta pohádka ne Natálka) a nabídne věci o kterých se vám ani nezdálo. Nebo zdálo, ale nevěřili jste, že by někdo měl koule a dokázal tohle narvat do filmu na který jen hloupý a nezodpovědný rodič vezme sedmileté dítě. P.S: Franco zpívá strašně falešně. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (15)

  • Film měl z větší části negativní ohlasy. Na agregátoru filmových recenzí Rotten Tomatoes měl v celkových 96 recenzích hodnocení 24% a u vybraných recenzí „nejlepších kritiků“ 10%. Richard Roeper dal filmu známku C+. Přestože byly nějaké části filmu vtipné, kritizoval akční sekvence a zvláštní efekty. Andrew O'Hehir z webového portálu Salon.com o filmu řekl, že pár hodin po jeho zhlédnutí filmu přemítal nad tím, jestli to není nejhorší film všech dob. Roger Ebert a Peter Travers dali filmu jednu hvězdičku ze čtyř. (Čiban)
  • Film mimo USA vydělal pouze 3 260 000 amerických dolarů, přičemž Česká republika byla po Velké Británii, Rusku, Austrálii a Singapuru pátou zemí, kde snímek vydělal nejvíce. (dopita)

Související novinky

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

13.06.2013

Na obrazovky zřejmě nejuznávanější kabelové stanice míří nový sci-fi seriál The Leftovers z tvůrčí dílny Petera Berga (který produkuje a zrežíruje pilotní díl) a Damona Lindelofa (který byl nenáviděn… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Včera jsme to roztočili, drahoušku

Včera jsme to roztočili, drahoušku

26.08.2009

No, možná ne tak úplně včera, spíš „nedávno“. Tento týden padla první klapka historicko-dobrodružného The Eagle of the Ninth a upírského westernu Priest, taktéž už je v plném proudu natáčení fantasy… (více)

Reklama

Reklama