Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

Riley 

všechny recenze uživatele

OMG jedno klišé za druhým. Den první: Will polije Ronnie milk shakem. Den druhý: Ronnie Willa k smrti nenávidí. Den třetí: Ronnie s Willem spolu z neznámého důvodu chodí. Stále den třetí: Ronnie se s Willem rozchází. Stále den třetí: Ronnie Willovi odpouští. Den čtvrtý: Ronnie a Will rovná se velká světová láska. Den pátý: Ronnie se z Willem opět rozchází. Stále den pátý: I LOVE YOU. Den šestý: rozchod. Den sedmý: Happy end. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Naroubované hollywoodské dialogy amerických teenagerů, kteří se chovají v rozpětí od pubertálních parchantů k vysoce vnímavým adolescentům. Nesmí chybět umírající rodič, zásadní uvědomění či patetický a nechutný závěr v kostele a usmíření s tím nejfajnovějším, nejinteligentnějším a.. jak jinak - nejvíc metrosexy klukem z celého města. ()

Reklama

Ak.žena 

všechny recenze uživatele

...aneb Kterak pejsek s kočičkou pekli dort. Dali tam okurky a špekáčky, jahody a mléko, pudink a jatýrka, hrášek, grilovací koření a kopec slaďoučké šlehačky. Jen chleba tam nedali. Film, kde je snad všechno: mladistvá delikventka s jemnou duší, "dokonalý" beachboy s tajemným smutkem, rozvod rodičů, neshody s otcem, odmítání svého talentu, nemoc v rodině, beachboyova rodina je moc nóbl a delikventka se jim nezamlouvá, on samozřejmě vzdoruje, záchrana zvířátek, žárlivá expřítelkyně, pár nespravedlivých obvinění, záchrana sociálně vyděděné dívky, BLA BLA sem a BLA BLA tam...(to jsou ty nesourodé ingredience, kteréžto samy o sobě možná špatné nejsou, ale navzájem kazí chuť jedna druhé.) Film, kde ale ve výsledku není nic (to je ten chleba, kousek poctivé práce, která chybí). K tomu nesympatičtí herci, děsný dabing, šroubované romantické scény (jak z našeho školního divadla)...Jedna hvězdička za krásnou scénu, kdy houf čerstvě vyklubaných želviček "cupitá" do moře. Druhá za...za co vlastně? ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Filmy podle předlohy Nicholase Sparkse dokážou být opravdu famózní, ale tenhle mě opravdu zase tolik nenadchnul. Buď je to faktem, že hlavní roli hrála naprosto odpudivá Miley Cyrus, na jejíž obličej se nemůžu ani dívat, o jejích hereckých (ne)schopnostech se vůbec nedá mluvit. Nad vodou to pro mě držel jedině Liam Hemsworth. A jak se první půlka tak něják dala, tak ta druhá se naprosto otočila, vážnější příběh by mi nevadil, ale tady mi to vůbec nesedlo, protože jednak to hlavní "herečka" nedokázala zahrát a hlavně to bylo až příliš nahrané na emoce. Takže za mě nic moc, jen za toho Liama přidávám jednu navíc, takže 3* ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Australský hezoun a "produkt" Disneyho továrny na vymývání dětských mozků se sešli ve filmu plném klasického amerického klišé a toho nehezkého hraní na city. Než Liamovi někdo přihodí nějakou serióznější a jím dobře zvládnutou roli, bude se muset zatím potýkat s rolemi nudných, nezajímavých a charakterově zcela prázdných hochů. Ale hezky se na něj dívá a ani mi nevadil pohled na Miley, kterou bych však hned v začátku filmu nejradši pořádně proliskala. To, že se ze začátku ke Gregu Kinnearovi chovala jako drzý, nevychovaný pubertální fracek od ní moc hezké nebylo:) ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Prvý film, ktorý sa natáčal a odohrával na ostrove Tybee. (Pat.Ko)
  • Kolumbijská univerzita a Juilliard sú od seba vzdialené iba 3 míle. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama