Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

Unnamed 

všechny recenze uživatele

2,5 * (3 dát nemůžu, urazil bych tim filmy, které mám v této kategorii) a to jen díky Gregu Kinnear a jakž takž dobré části filmu od malých želviček až po pohřeb. Ostatní části filmu však děs. Nesympatická hlavní dvojice, Miley byla sice herecky o několik tříd výš než Hemsworth, ale to by byl myslím každý. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

mam iba jednu otazku. kto dovolil Miley vstupit pred kameru? to dievca nevie hrat. pribeh pekny, tak ako vsetky Sparksovky, ale kazdy jeho film stoji a pada na hlavnych predstaviteloch a na chemii medzi nimi. A jedine stastie tohto filmu bolo, ze neslo ani tak o vztah dcera/priatel, ako o vztahy dcera/otec/brat. takze za tri, s prizmurenymi ocami a aj to iba za mojho milovaneho Grega. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Posledná pieseň je filmom, ktorý vo mne vyvolal veľké pozitívne prekvapenie. Veci, v ktorých predtým hrala Miley Cyrus boli dosť komerčného rázu a veľmi som ich nemusel, ale sem tam niečo dobre zaspievala a nemal som z tejto stránky obavy. Toto bolo však z iného súdka. Rodinná dráma so silnými momentmi. Veľa filmov je takých, že väčšinu ľudí dojmú, ja dokážem zostať chladný, ale tu naopak som sa veľmi dojal, slzy sa mi tlačili do očí. Smútok malého chlapca nad svojím otcom, ktorého miloval, ale stratil ho, bol jeden z najsilnejších momentov, ktoré som pri sledovaní filmov, seriálov, či programov prežil. Ďalšia rovina filmu bola skôr romantického charakteru, ale bola to svojská láska, nebola vôbec ako z mojich snov, ale to ani nemôže byť každá, napriek tomu, že sa to odohrávalo pre mňa na krásnom mieste pri pláži a mierne od civilizácie. Miley tu nebola najkrajšia, ale aj tak bola ozaj krásna, nestvárňovala ľudskú povahu mne blízku, ale bola svojská a typická pre mnohé dospievajúce dievčatá. Príbeh o neželaných prázdninách, o nude, ale momentoch, ktoré to zrazu celé zmenia mi boli vlastné. Film prebehol krásne, no najviac mi srdce pookrialo pri ústrednej piesni od Miley k filmu. Tá predčila všetku jej doterajšiu tvorbu a ktovie, či toto niekedy prekoná. Bolo to ako z mojej duše, nádherne precítené. Dodnes patrí k mojim najobľúbenejším piesňam a aj film sa zaradil medzi to najkrajšie, čo som si prežil. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

9.4.2011 ~ Ničím výjimečná citová americká teen romantická ždímačka s, pro mě, ne moc sympatickými herci. Tak nějak přes kopírák vytvořené drama o hledání sebe sama a vztahu k rodičům. ~ 1) Příběh: ničím mě neohromil, ničím mě nepřekvapil. Podobný sled událostí už jsem ve filmech viděl tolikrát, že mi přijde až zvláštní natáčet stále to samé dokola a dokola. ~ Rodiče Miley a jejího mladšího brášky se rozvedli a obzvlášť Miley to nenese dobře a na otce je naštvaná. Rodiče se tak dohodnou, že děti stráví nějaký čas u táty, hudebního skladatele, žijícího kdesi v klidné části přímořského městečka. Miley nechce, ale nemá moc na vybranou a před tátou trucuje a odmítá se s ním bavit. Současně potkává jednoho mladíka, který jí učaruje, tak krom poznávání lásky bude hledat i cestu ke svému otci, který sám má důvod být se svými dětmi co možná nejdéle. ~ Samozřejmě se tak dočkáme zvratů, které se dají od takového filmu s takovou zápletkou očekávat a tak nejen že se stanou, ale nezbavíte se dojmu, že už jste to někde x-krát viděli, což zrovna k potlačení nudy moc nepřispívá. Jinak řečeno, chybí tomu nápad. A to, že je to natočené na základě nějakého románu, mi dává jen předzvěst, že ani román nepatří mezi nejobjevnější dílo doby (ale nečetl jsem, jen to jen domněnka). ~ 2) Herci: Do jednoho nesympatičtí. Všichni mi přišli divní a jejich výkony také, dá-li se u některých vůbec o herectví mluvit. Rozplizlá Miley s tím nic neudělá, že ve městě jsou samí kluci modelové už k takovému náctiletému romantickému dramatu prostě patří. Tatík neměl pořádně ani co hrát, malý bratříček mě štval a tak jediná postava, co nebudu kritizovat, je máma, která se ve filmu objeví asi na deset minut. ~ 3) Dabing: Bohužel, a to bych chtěl vyzdvihnout, bohužel, jsem to viděl v dabingu. Hrůza. Nejvíc mě trhal za uši dabing brášky, protože to byl děs a pokud nemají na dabing malého kluka někoho, jehož hlas by k postavě seděl, jsem pro nechat ho nadabovat libovolným makakem z nejbližší ZOO. Určitě by byl výsledek snesitelnější. U ostatních byl jakž-takž snesitelný, ale pokud to budete chtít někdo vidět, sežeňte si originální znění a titulky k tomu, ve vašem vlastním zájmu. ~ 4) Celek: Nuda. Nic zvláštního, scénář zkopírovaný už po několikáté, akorát se upravily drobnosti, místo a herci. A ne, neříkám to, že bych byl zaujatý proti "Hanně Montaně", tuhle roli Miley jsem nikdy v ničem neviděl a ne, nemám to ani v plánu napravovat. ()

rockstorm 

všechny recenze uživatele

Další, v tomto žánru ničím zvlášť nevynikající, romantický film. Miley zrovna nemusím, ale tuhle roli zahrála docela dobře. Od Hannah Montany rozhodně posun. Nejvíc se mi líbil asi taťka, hlavně v mlčenlivé scéně posunutí křesílka a vytvoření dělící čáry (tu jsem jako matka dvou dcer ocenila smíchem a pochopením). A pak...vážná nemoc v rodině je vždycky tragédie a vždycky jsou na ni téměř stejné reakce zúčastněných....a proto se mnohým budou zdát klišoidní, ale tak to prostě je a jinak to nebude. Žádné velké překvapení se nekonalo, ale koukalo se na to docela příjemně. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Miley Cyrus si meno svojej postavy Ronnie vybrala na počesť svojho starého otca Rona Cyrusa, ktorý zomrel v roku 2006. (Pat.Ko)
  • Greg Kinnear musel z natáčania na niekoľko dní odísť, lebo sa mu narodila dcéra Katie. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama