Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

Terva 

všechny recenze uživatele

Teda z toho snímku sálá teplo. Hřejivé, humorné, pěkné a romantické. Scénář - Nicholas Sparks a Jeff Van Wie. Když jsem v hodnoceních uviděl pět hvězd a pod tím hned odpad, neodolal jsem a na snímek se podíval. Tento druh filmů nějak moc nesleduji, ale čtyři hvězdy se mi zdá uspokojivé - já se nenudil. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

No téda ! To bylo něco pro mě... romantika a drama pospolu, nejlepší kombinace... Za prvé mám ráda Miley Cyrus, ne díky Hannah Montanně, ale protože má hezké písničky a je mi sympatická. Tady to nebylo výjimkou, hrála velice přirozeně a to se mi líbilo... film měl krásné momenty, hezký příběh, nenudil, svižně plynul, Greg Kinnear skvělý, ostatní role jako malý chlapec nebo Will přidávaly na atmosféře a ta se tu dala krájet. Krásné, příjemné, přirozené, reálné, milé, kouzelné, dojemné, lehké.. Ač je to hrozná situace a nechtěla bych se v ní vyskytnout, protože vím, že bych neměla tu sílu to zvládnout, ale bylo to zfilmováno a podáno tak, že to ve mě něco zanechalo a to si myslím, je asi to nejlepší, co může film udělat. Musela jsem se poslední minuty držet, i když slza zkápla... Ano, je to doják, ano, je to romanťák, ale také je to život a film tohoto typu se mnou vždy zacloumá. Jelikož už mi dochází pozitivní slova a pořád mám sevřený hrudník, slova stačila. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Sparksova instantní omáčka obsahuje všechny obvyklé žánrové ingredience, navíc se vaří podle tradičního hollywoodského receptu, takže tu vlastně není nic, co by překvapilo, nebo bylo na výsledném talíři umístěno jinde nebo jinak než je obvyklé. Přesto to bylo chutnější než jsem čekal. Vše bylo v rámci možností slušně podané, vyvážené a ochucené tak akorát. Greg Kinnear vytunil sympatie naplno, Miley naopak přestala naplno předstírat milou holku, a dohromady jim to takhle překvapivě dobře šlapalo. Byl to pro mě především příběh o vztahu otce a dcery, který pro mě byl z jistého důvodu nečekaně osobní a pocitově mnohem silnější než možná tvůrci vůbec doufali, že by mohl být. A protože jsem si ho dokázal prožít opravdu silně a naplno, nemám problém nasypat do hodnocení celé čtyři hvězdy. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Ta holka byla zlá a protivná a M. Cyrus taky nemusím, navíc jako herečka stojí za zlámanou grešli, výrazově v obličeji naprosto příšerná.... Nic moc, za mě je to dost nadhodnocené, 55 - 60% by stačilo, je to takové trochu jednoduchoučké. Druhá půlka byla mnohem lepší a kvalitnější než ta první. Pokud by hlavní roli hrála podstatně talentovanější herečka, mohlo by být i za 4*. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Asi jsem od toho prostě čekala více. Kniha je tak krásně napsaná, dojemná a s nádechem romantiky, tady to bylo také všechno. Navíc mezi Miley a Liamem to vážně jiskřilo a i Miley se mi do role Ronnie hodila, ke konci jsem si poplakala, ale hodně mi tam chyběli některé důležité momenty z knihy, hlavně mezi Miley a Blaze. Takže jsem trošku zklamaná, nicméně Greg Kinnear se mi ve filmu moc líbil a samozřejmě krásná hudba. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Kolumbijská univerzita a Juilliard sú od seba vzdialené iba 3 míle. (Pat.Ko)
  • Film se měl původně natáčet v Severní Karolíně, avšak po uvážení finanční stránky projektu a výhod se štáb rozhodl pro Georgii. (Terva)

Reklama

Reklama