Reklama

Reklama

Prezidentův muž 2: Ground Zero

(TV film)
  • USA The President's Man: A Line in the Sand (více)

Obsahy(1)

Tajný agent Chuck Norris se vydává do akce, aby překazil teroristický útok jadernou zbraní. Musí najít úkryt teroristů a zneškodnit bomby dříve, než bude zlikvidována jedna z amerických metropolí! (oficiální text distributora)

Recenze (63)

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak přes kopírák jako jednička s tím rozdílem, že film nepůsobí slepencem tří dílu Walker Texas Ranger. Norris zde prakticky jen dělá mentora a ve všech akcích je opět hrozně nahrazován. Určitě plus výměna hlavního herce, ale tím úroveň filmu nestoupá a celé to působí směšným dojmem, neboť kompletní casting je z Walkera. Proč na to jen vlastně koukám.......2/10 ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Vystreliť sa jat-packom a potom dokĺzať na padáku až k ponorke, to už chce nemalý skill. Nesmrteľný Chuck tu nepredvedie ani jeden kop z otočky (WTF!!!), iba vyskočí pol metra, zavesí sa na tyč a mierne pokrčí nohy v kolenách... Nuž, čas nezastavíš. Ale aspoň predviedol na konci novinku a tou je drvivý futbalový kop, ktorý pošle úbohého teroristu letom tri metre až do najbližšieho stromu. A to drahý zúčastnený, to je ešte väčšie terno, ako fakt, že zneškodniť atómovú bombu v poslednej sekunde je už zase "IN". ()

Reklama

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Akční scéna: agent utíká lesem a protože není ozbrojen, i všichni povstalci, kteří ho napadají a kteří se zjevují zničehož nic, také nejsou ozbrojeni. Asi protože jsou čestní bojovníci. Čili je stačí vyřadit jedním kopem. Při úniku na motorce se z lesa vynoří gazík s povstalci (co dělal v lese?)), naštěstí před autem byla větvemi "zamaskovaná" rampa, takže agent na motorce mohl gazík přeskočit...pak útes, vrtulník...první tři minuty...to mi stačí. ()

Delfador 

všechny recenze uživatele

"Adame [Mejfílde] jsi nejhorší lhář z celé země," řekla jakási bába (asi jeho žena) prezidentovi, "proto tě zvolili." Američani se stále snaží dokázat, že chtějí nějaké super dobro a v podstatě nic špatného nedělají. S teroristy nevyjednávají (ale financují je). Mám celekm pochybnosti, že v tomto filmu je nějaké vyšší poselství, každopádně některé věci nebyly zase tak marné. Chuck nám aspoň zase ukázal, jaký je borec. Jeho salto-střelba, to se jen tak nevidí. Není tu zase tak úplně v hlavní roli, což taky ubírá tomu kouzlu Chuckovického filmu. Zneškodnit bombu 47 setin před výbuchem a hele ono je to jištěný, žádnej problém, teď dáme sekundu před výbuchem ne? Ach ach. Nejlepší byl ale kop Chucka Norrise v závěru filmu.Teroristický vůdce nakopnut Chuckem odletí 5 metrů a narazí do stromu. A prezidentův projev na konci, to bych rád připomněl svou větu na začátku. ()

darwin odpad!

všechny recenze uživatele

Mega pi*ovina z dílny filmařů republikánské strany. Za takovou propagandu by se nestyděl ani aparát pana Brežněva. V tomhle filmu je odpad úplně vše: herci, celý štáb, efekty, kamera, scénář, "režie", myšlenky, technologie, zeměpis atd. Jenom za takové filmy by si Amerika zasloužila být zničena. Kvalitní filmy se budou točit i bez Ameriky, ale takové shity už ne. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Postavu Deka Slatera ztvárnil Judson Mills, zatímco v předchozím díle jej hrál Dylan Neal. (mzss1)

Reklama

Reklama