Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aliance Seveřanů, Divokých, Dothraků a Neposkvrněných na Winterfellu brání Sedm království proti vpádu Bílých chodců. Daenerys a Jon se utkají s Nočním králem ve vzdušném dračím souboji. Snaha Nočního krále zničit Tříokého havrana dospěje k překvapivému rozuzlení. (DavidWark)

Diskuze

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Koľko krát ti je potrebné vysvetliť, že v diskusii k seriálu či filmu narazíš na spoilery bez toho, aby ťa na ne niekto vyslovene upozorňoval. Pokiaľ si epizódu nevidel, tak predpokladám, že nemáš o čom diskutovať a teda je tu tvoja prítomnosť úplne irelevantná. Si už veľký chlapec a po tých rokoch by ti to už malo konečne docvaknúť. Alebo len horíš neukojiteľnou túžbou urážať, ako tvoj kolega verbal?

na příspěvěk reagoval Prometheus69

PaulCZE

PaulCZE (hodnocení, recenze)

predators

Jestli behind the scenes je ono 40 minutové video, tak to jsem proklikal. Klasické vypatlané kecy typu: "Jo ty vole, natáčení bylo úplně kulervoucí a my jsme tak dobrý, že jsme to dávali. V -14C mi namrzl bobr. Pak někdo přišel s brilantním nápadem, že budou lidi propadávat skrz palety, aby to bylo v tý scéně fakt nabušený.." To se opravdu nedá :) Pravda je taková, že ty lidi nemají ponětí o dynamice scén, takže většina záběrů je úplně jalová. A to se netýká jen této bitvy, někdo si tam zatvrzele myslí, že když postaví pár paňáců, kteří se budou tvářit drsně, že to bude fungovat :) Nějaký komparz tam mají, ale je to tak max 50 lidí co je vidět na kameře a hlavně z toho nic nevytěžili. Záběry jsou špatný, chybí tam náznak opravdovosti, jen tam nějaký hrdina kolem sebe máchá sem a tam a okolo padá jeden nemrtvák za druhým. Filmů, ve kterých bitvy nebo bojové scény dávají nějaký smysl je naprosté minimum, ale tohle je průšvih na všech frontách.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

predators

Jo, bylo to levné. V podstatě to natočili tak aby toho v jednom záběru moc neukázali. Ale každopádně je to lepší než bitvy v prvních sériích. Ty rovnou přeskakovali.

predators

predators (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Tak točilo se ji 11 týdnů, v teplotách i mínus 14 stupňů...což nejsou zrovna studiové podmínky, takže na seriál dobrý.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ale i kdyby byla největší, to samozřejmě neomlouvá jak dementně napsaná byla.

PaulCZE

PaulCZE (hodnocení, recenze)

"Jedná se o dosud největší bitvu, která kdy byla pro film/seriál natočena".. eh.. to se zase nechal někdo unést, největší v čem jako? Pár komparzistů a zbytek CGI simulace davu (o ničem). Největší živá bitva byla tuším ve Waterloo (1970), tam by se tyhle packalové mohli učit jak se to má dělat. CGI bitky v podobném rozsahu jsou v každém druhém tématickém filmu a tady to je jen jak nemrtváci běží a pak někdo máchá mečem před modrým pozadím, to je všechno.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, predators

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Koukám, že už vícero lidí začíná chápat, že tenhle seriál bez řádné předlohy dokončit nejde. Souhlasím s tebou, jde úplně do hajzlu, za mě ale už několik posledních sérií. Tohle vaření z vody, kde se u dna kroutí pár odporných fuseklí a lidi to strašně žerou, byť kvalita šla a jde rapidně dolů, mi hlava nebere.

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

predators

"někdo hejtuje, jiní opěvují" Máš tam ještě nějaká moudra? Třeba že někteří lidé právě spí a jiní jsou vzhůru?

na příspěvěk reagoval predators

predators

predators (hodnocení, recenze)

Apollyon09

No, tak pokud bych řešil 10 bodů a to si myslím, že nebyly všechny, že ano, tak tomu taky napálím odpad a budu se cítit strááášně podvedený😃

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ratemus

Knih je zatím jen pět, má jich být sedm, takže v knihy ještě zdaleka nejsou ve finále. A Night King v knihách zatím vůbec nebyl, kdo ví jestli bude. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Jsem nesmírně rád za to že jsem tento seriál začal sledovat až když byla aktuální sedmá řada a ne postupně od první když vycházela. To bych měl na tuto bitvu větší hype a natěšenost a zklamání by bylo o to větší...kdo ho zabil v knize?

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Sidonka

Sidonka (hodnocení, recenze)

Ratemus

Bitva se Cercei bude patrně ve dne, ale obávám se, že vyšší úroveň to už asi seriálu  nepřinese. 

PRO PREDATORSE:

A co se týče té tmy, nevím, já viděla filmy, které se odehrávaly v ZASNĚŽENÉ (bílé!) noční krajině a vidět teda bylo dost. Já nevím, tyhle argumety s horším viděním, jaké nám tady dává například uživatel Predators, prostě neberu. Nějaký děj se může odehrávat například na hradě v místnosti bez velkého okna, kde hoří jen svíčka nebo dejme tomu svícen. Ale ještě to přece neznamená, že nám budou na obrazovce ukazovat jen obrys nejbližšího předmětu a jinak budeme jako diváci civět na co? Prostě by to měli přibarvit. Ale to je to nejmenší.

Další argumet Predatorse: "napiště si to sami, chtěl bych vás vidět, jestli by jste to uměli líp" je taky pochybný. Když chirurg například zfušuje operaci, má pacientům taky říkat: "tak se operuj sám, když se ti to nelíbí. Ne, já osobně se nebudu operovat sama ani netvrdím, že se dám na psaní scénářů. Můžu ale posoudit, jestli se mi něco líbí nebo ne. A případně vyhledat lepšího doktora, který mi lépe sedne.

Ale což. Nebudu nikomu kazit radost. Komu se to líbí, ať se pokochá. Ať si o tom napíše svůj názor. Svůj názor si však můžu říct i já. 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Hezký seznam. Taky ten sebevražedný nájezd lehké Dothracké jízdy, naprosto dementně řešená obrana Zimohradu a několik dalších postav, které držel při životě šílený plot armor a měl bys ho víceméně kompletní.

Ještě možná Daenerys čumící do blba zatímco jejího draka ubodávají k smrti.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

A teraz vážne!

 

1. Myslel som, že Night Kinga mal zabiť Azor Ahai. Arya mi do toho teda moc nezapadá, jedine žeby tou dýkou zabila Eddarda sama, prestrojená za Malíčka.

 

2. Videl niekto bojovať Bielych chodcov? Načo ich tam NK vôbec mal? Ako gayclub na grupáč po tom, čo dobije svet? Okrem toho, že pózovali na zdochnutých koňoch a v traileroch ako metrosexuálni manekýni na sociálnych sieťach, som ich nevidel ani raz zdvihnúť meč. Ten NK je vlastne ONE MAN ARMY, prečo by sa teda vystavoval nebezpečenstvu, keď tam má svojich bielych poskokov.

 

3. Prečo musel NK silou mocou zabiť Brana ešte pred ukončením akýchkoľvek bojov? Mohol si pokojne sadnúť na kopček pri Zimohrade, zobrať pukance a nachos a kochať sa výhľadom. Bran ho nijako neohrozoval. Chápal by som jeho zanietenie, keby Bran nejako obmedzoval jeho moc, preberal kontrolu nad nemŕtvymi. Pokiaľ ho chcel pozvať na rande, mohol si počkať až na koniec párty.

 

4. Prečo NK nezabil dračí oheň ale dračia oceľ áno. Dávalo by to zmysel, keby ho zabilo napr. dračie sklo, ktoré ho stvorilo. Ale takto sa v tej mytológii trochu nevyznám.

 

5. Prečo sa na Johna nevrhlo asi 2000 nemŕtvych, ktorí okolo neho stáli v intímnej zóne, ale len na neho nepríčetne čumeli.

 

6. Ako sa Jorah prebojoval zo Zimohradu za 5 sekúnd do stredu poľa plného nepriateľov?

 

7. Ako sa 2000 ročné kostry vyhrabali z kamenných krýpt? Naposledy keď som sa pokúšal rukou rozmlátiť kameň, tak vyhral kameň, ale asi v tom bude nejaká magic.

 

8. Prečo do nemŕtvych nestrieľali žiadne šípy, keď tak krásne čakali zoradení pred hradbami a obdivovali plamienky?

 

9. Ako sa Arya sama dostala cez chodbu plnú nemŕtvych, pred ktorými utiekla Mellissandre pod sukňu?

 

10. Koľko drakov vlastne prežilo? Nejako som sa v tom stratil.

 

 

Ďakujem všetkých zarytých fanúšikov, ktorí nepochopili, že ide o brak, o pokus o vyvrátenie nelogiky v posledných 2 sériách tohto úžasného seriálu, ktorý išiel nepríčetným spôsobom do hajzlu.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Prometheus69, predators, Wallis3, kkarx

Související novinky

Hra o trůny dostane dvě další série

Hra o trůny dostane dvě další série

01.04.2020

Od konce osmé řady seriálu Hra o trůny už uběhlo několik měsíců, nespokojenost fanoušků ale byla po finále tak velká, že to jeho tvůrci schytávají na sítích dodnes. A zatímco David Benioff a D. B.… (více)

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama