Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daenerys přichází taktickými chybami o strategické výhody ve hře o Železný trůn. Cersei se s podporou Eurona snaží oslabit její bojeschopnost a psychiku. Jon neudrží své tajemství. Tyrion odvážně, ale neúspěšně usiluje o mír bez očekávaného krveprolití při dobývání King’s Landing. (DavidWark)

Videa (3)

Trailer

Recenze (154)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť bravúrne zvládnutý ťah tvorcov epizódy, napriek jednému z najnižších hodnotení na Imdb, a opäť úbohé komentáre kreténov na tejto databáze...Na druhej strane, admin Emefky dosiahol 13.000 pozretí vďaka tomu, že zverejnil post o papierovom pohári zo Starbucksu v slovenskom prevedení, a pridal sa tak k mnohým ďalším kreténom, ktorý nedokážu pochopiť, že vďaka malej šálke Blond Mapple Latté zdvihli návštevnosť stránok Starbucksu o viac ako 150%, a to sa posledných 6 mesiacov solídne prepadali. Ďalším faktom ostáva že miestny úbožiaci, ktorý píšu negatívne komentáre nie sú schopný poskladať tri súvislé vety o tom, čo konkrétne im vadilo v predchádzajúcej epizóde, ale sú stopercentne presvedčený, že oni sami by napísali lepší scénar. Preto majú ich komentáre jedno pozretie, ich vlastné. Nuž vesmír a ľudská hlúposť sú nekonečné, ale tým vesmírom si nie som vôbec istý. Opäť vynikajúca epizóda po ktorej skončení na stanici HBO nikdy nezaškodí pozrieť si príbeh niektorej z rodín,pretože si človek s radosťou zaspomína na veľkoleposť tejto ságy. Nuž ale český a slovenský ľudský odpad (týmto sa ospravedlňujem všetkým normálnym užívateľom tejto databázy) , ktorý vo svojom živote nič nedosiahne si potrebuje niekde uľaviť, tak po 850.000 príspevku o Ficovi je teraz 6 týždňov na rade Hra o tróny...A že Daisuke Honda z Bratislavy nechápe odkiaľ a prečo sa až teraz vzali balisty,k tomu už niet čo dodať... ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednotlivý díly seriálů, jejichž série tvoří příběh, hodnotím fakt výjimečně. Vlastně i jednotlový série většinou nehodnotím. Spíš uděluju počet hvězd seriálu jako celku. Ale v tomhle případě si nemůžu pomoct a musím dát špatný hodnocení. Třetí a čtvrtej díl poslední série GoT jsou bohužel absolutní kravina. Mrzí mě to, ale je to tak. Nejsem žádnej zarytej milovník GoT, nečetla jsem knihy atd. Ale tohle je opravdu jak nějakej trapnej blockbuster v kině... Nemá to nic společnýho s předchozíma sériema. A to jsme na to čekali 2 roky. Opravdu mega největší zklamání. Achjo. ()

Reklama

dalziel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Draci sa míňaju,dračia kralovná prichádza o rozum a asi z nej bude ďaľší šialený Targaryen.Zimohrad škrípe zubami a kto má rozum beží na sever.Cersei je po botoxe nakoľko je nefunguje ani jeden mimický sval a takto si tu žijeme.Ešte tu máme jednu nezáväznú zasúvačku a toby bolo asi tak všetko.Ešte dva diely a bude klid. ()

caramell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každým dalším dílem, na který nedohlíží velký G.R.R. Martin se mi čím dál víc příčí, kam se seriál udává. Scénáristické přeslapy, nelogičnost děje a především jednání postav, nefungující emoce. Zmar v tomto díle gradoval, bojím se však, že není všemu konec. Pokud poslední dva díly výrazně nepřevýší zbytek, bojím se, že osmá série bude už navždycky brána jako ta, která naprosto nevyužila předem vybudovaný potenciál. To jsem fakt věnoval tolik času předchozím úžasným sériím, abych koukal na toto?! ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedává mi to smysl... Ta ship war, to se jako neměli jak bránit??? A proč tam pak jenom jeli, jako nějaká výletní plavba? A to jsem měl pocit, že Daenerys ví o harpunách... A druhá věc, vždyť Cersei ovládá jen Kings Landing, ne?? Tím pádem už to má prohrané, vzhledem k tomu, že Daenerys se Starky má zbytek všeho... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda se v médiích těšila velké pozornosti kvůli tomu, že se v ní (v čase 14:44) na stole v jeden moment objeví kelímek od Starbucks. Celý internet spekuloval o tom, jak se kelímek v záběru ocitl. HBO se k tomu vyjádřilo tak, že šlo o chybu a že si Daenerys objednala bylinný čaj. Podle Emilie Clark (Daenerys) kelímek na stole nechal herec Conleth Hill (Varys). (Duoscop)

Související novinky

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama