Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film podle skutečné události ze života americké herečky a umělkyně Lori Petty, která si tento film i sama zrežírovala a napsala scénář. Hlavní hrdinka Agnes je čtrnáctiletá dívka, která vyrůstá se svými mladšími sestrami a matkou narkomankou a prostitutkou. Děti jsou nuceny přihlížet matčiným střídajícím se partnerům, drogovým večírkům a přivydělávat si na jídlo různými pracemi. Příběh se odehrává v průběhu jednoho dne a ukazuje zoufalství, beznaděj a vzájemnou lásku tří sester. Jennifer Lawrence (Agnes) získala za tento film ocenění filmového festivalu Los Angeles za nejlepší herecký výkon. (Riley)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

24online

Ano, film nese s sebou poselství. Je smutné, že se tyto věci stále dějí. Jenom prostě první polovina mě tak úplně neoslnila, abych jako ty dala plný počet hvězd, také to bylo docela psychicky náročné se na to koukat. Prostě tři hvězdy za film a jedna za Jen.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

spoilery k filmu, takže ti, co neviděli, by můj komentář neměli číst

 

Film byl docela nudný (teda až na Jen samotnou a ty dvě skvělé holky, co hrály její sestry) až do posledních několika desítek minut, pak to jen jelo a Jen zářila. Konec s písničkou nádhera. O třech nejbolestivějších scénách nebudu hovořit, protože jsem nebyla se na tu první scénu schopna vůbec podívat a jsem si jistá, že i po všech hezkých milostných scénách, které nám Jen určitě za svůj herecký život předvede, tak tuto určitě jen tak nezapomenu, taky se na ní už ani nikdy dívat nebudu. Ovšem další dvě scény dokazují, jak je skvělá herečka. Já být Lori, tak asi hned uteču a ani si to s nimi slovně i pár výstřely nevyříkám.

24online

24online (hodnocení, recenze)

Film si zaslouží určitě pět hvězdiček, fyzické ale i psychické týrání dětí je bohužel stále aktuální téma. Proto těchto filmů není nikdy dost. Skvělé herecké výkony, především Chloe Moretz je nezapomenutelná. Škoda že u nás v Česku se tento film vůbec neobjevil :( Škoda taky nízkého hodnocení zde a škoda že i přes 5 mnou udělených hvězd se mé hlasování zde vůbec neobjevilo a nezapočítalo ...

na příspěvěk reagoval yinloveyang

Reklama

Reklama