Reklama

Reklama

Lidská stonožka

  • Nizozemsko The Human Centipede (First Sequence) (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dvě Američanky se vydají na cestu po Evropě. Kdesi v Německu se jim v noci porouchá auto. Při hledání pomoci narazí na opuštěnou vilu, kde se rozhodnou přenocovat. Druhý den se probouzí a s hrůzou zjišťují, že jsou uvězněny v provizorní podzemní nemocnici. Za vším stojí zestárlý německý chirurg, který se dříve specializoval na operace oddělování siamských dvojčat. Jeho zvrácená fantazie tkví v tom, že obě dívky hodlá spolu s dalšími uvězněnými spojit v jednu velkou lidskou stonožku... (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

3* ale MEGA slabé 3 hviezdičky. A prečo? Pretože napriek tomu vážne dobrému a zvrátenému nápadu vytvoriť niečo takéto bol ten horror naozaj podpriemerný. Nuda nič zaujímavé tam skoro polku filmu behala jak pojašená po dome, ma tak zaujíma, jak puča nevie ujsť ma zaujímala tá stonožka ale proste aj keď ju už stvoril tak nič zaujímavé sa nestalo. Tie hviezdičky fakt len za ten nápad a stredný článok stonožky. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Hojí sa to dobre.“ Prehnane povedané, Ruggera Deodata či Lucia Fulciho si dávam na raňajky, ale toto bol jeden z najšokujúcejších filmov, aké som kedy videl a pri jednej scéne som sa nepovracal len preto, že som si zapchal uši, zatvoril oči a preniesol sa v myšlienkach na Tahiti. Film je znepokojujúci, nebezpečný, chlipný, úchylný a zvrhlý. Pritom nie je ani na 40% taký explicitný, ako mohol byť. Držanie sa bokom beriem ako plus, detto postavy, ktoré sa napriek občasnému klišé snažili správať tak, ako by som sa asi správal aj ja, ak by mi k zadku prišili nejakého (je jedno akého) človeka a k jeho zadku tretieho. Toto je film, ktorý sa nedá príliš hodnotiť a ťažko o ňom niečo písať. Ťažšie je už len ho vidieť. Viac v mojej recenzii na Recenzie.org. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Lidská stonožka je hororový snímek o jednom nápadu. Někomu to asi stačí a v době uvedení ten nápad možná někoho mohl šokovat, ale mně se v té době přemrštěný hype okolo tohoto díla úspěšně vyhnul, a když se na něj dívám dnes (deset let po prvním uvedení), nemá mě vlastně čím překvapit nebo pobavit. Bavit se dá snad jen tím opravdu dementním chováním všech postav a solidně odevzdaným bláznivým hereckým výkonem Dietera Lasera. Podprůměrná záležitost. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dve mladé, hlúpe, protivné Američanky z New Yorku sa vybrali spoločne precestovať Európu. Majú však smolu. V Nemecku natrafia na šialeného doktora Josefa Heitera. Ten sa rozhodne, že ich použije ako živé články do svojho zvráteného experimentu. Ústa jednej chirurgicky spojí s rektálnym otvorom tej druhej. Tú ešte prišije hubou ku análu akéhosi zúrivého Japonca. Z tejto trojice nešťatníkov tak vznikne "Ľudská stonožka". Sú spolu zrastení a doslova si navzájom serú do úst. Odvážne, originálne, nechutné, absurdné, sadistické, bizarné... zvláštny film. *** ()

virus10 

všechny recenze uživatele

Nechutný, zvrácený, nelidský. Přesto musím dát vysoký hodnocení. Vůbec jsem se totiž nenudil a i těm nesympatickým policajtům ( jak Schimanski :D ) jsem přál, aby toho hnusáka oddělali. Naštěstí je ta nechutnost ve filmu spíš pocitová, protože tam nejsou nějaký přehnaný detailní záběry. Což se prý o dvojce říct nedá, tak nevím jestli se na ní taky dokážu podívat. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (27)

  • Po každom dni natáčania dostali herci masáž. (ShortyIC)
  • Casting pro dvě dívčí role probíhal v New Yorku. Tom Six to oznámil jako "Casting for controversial european horror film". Přišla tam spousta pěkných holek, když jim ale Tom ukázal nákres lidské stonožky, většina z nich hned odešla naštvaná s poznámkami, že je to blázen a šílenec. Dle jeho slov, jen ty chytré holky zůstaly a vyslechly si, o čem film má být. (headcrab)
  • Během premiér po celém světě se Tom setkal s různými reakcemi publika. Např. v Japonsku se diváci smáli od začátku do konce. (headcrab)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama