Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Daninja 

všechny recenze uživatele

Skvělý soutěžní pořad. Soutěžící musí co nejrychleji zdolat opravdu originální překážkovou dráhu, která se pokaždé alespoň mění. Soutěž je velmi náročná na fyzičku. A vítěz, který projde 3 kvalifikacemi a vyhraje závěrečnou Wipe Out Zone, dostane 50 tisíc dolarů. Komentátoři dodávají soutěži ten správný říz, takže se divák nenudí a občas se i zasměje. Ovšem, že největší srandu zažijete u 150 kilových dam, které se rozhodly, že tuto náročnou dráhu zdolají :-) For our colleague Jill Wagner this is John Henson saying: "Good night, and big balls!" ()

klichem 

všechny recenze uživatele

Nepoznam človeka, ktorý by sa škodoradostne nezasmial na ľudoch válajúcich sa bezmocne v blate, nešťastne preskakujúcich z jedneho obrovského balóna na druhý, padajúcich do vody, či dostávajúcich rany ako boxovacie vrece. Na TV Barrandov beží táto relácia (resp. reality show) už pekne dlho. Každý víkend predpoludním. Dávka dobrej nálady :D ()

Reklama

Judy24 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem nejdřív britskou verzi (několikrát), která mě nadchla, už kvůli mému milovanému Richardu Hammondovi. Pak se mi poštěstilo a chytla jsem i tu původní. A je skvělá. Ještě o fous skvělejší, než ta britská, protože je tu o moderátora víc a ti dva si ze studia nahrávají naprosto luxusní vtipy. Miluju ten systém, že každému soutěžícímu hned na začátku najdou důvod, proč je divný a pak na to sází vtipy jeden za druhý. Třeba když tam byla ženská, která tvrdila, že dělá na tajném vládním projektu (Po tom co tvrdě spadla do vody, pronesl jeden John: "Naše agentka zřejmě pracuje pro tajnou agenturu "sí aj au" (CIAu). Smála jsem se ještě půl hodiny...), nebo renesanční chlapík a nebo holka, která před třemi měsící porodila. Je to skvělé, právě proto, že je to tak kruté. Jelikož tam šli všichni dobrovolně, budu se jim já naprosto dobrovolně a spokojeně posmívat. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Na tuhle show jsem narazil více méně náhodou, když jsem přepínal kanály. A hned u prvního dílu jsem se smál tak, až jsem brečel (a to bez jakékoliv nadsázky). Od té doby jsem se stal pravidelným divákem této správně ujeté show, která mi přijde jako odlehčená verze Faktoru strachu. I tady lidi bojují o 50 tisíc dolarů a i zde se neváhají ztrapnit. Nicméně já jsem od přírody tvor škodolibý, takže se na všechny ty držkopády a trapasy tak rád dívám :-) Za Jacoba Manna, za hlášku "Kde je ta tyč?" (až uvidíte, tak pochopíte) za krásnou a pohotovou Jill, za dva pohodové moderátory, za vtipné komentáře, za skvělé animace a hlavně za velké koule musím dát plný počet! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama