Reklama

Reklama

V zimě roku 1795 stvořil šílený doktor Frankenstein monstrum kterému se podařilo přežít až do dnešní doby. Nesmrtelný Adam bloudí sám ulicemi města, ve kterém spolu válčí démoni s chrliči o osud lidstva. Démoni, vedení temným princem Naberiem, se snaží odhalit tajemství Adamova stvoření, aby ho využili k zničení celého lidstva. Proti démonům stojí chrliči v čele s královnou Leonore, kteří se snaží Adama ochránit za jakoukoliv cenu. Jak si Adam začne uvědomovat, že může být klíčem k ovládnutí celého světa, musí se rozhodnout, na čí stranu se přidá... (A-Company CZ)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Takže, Underworld: Vzbura Lykanov. Stačí?

Ale tam je to o lykanoch a upíroch. Tu je to o čom? O démonoch a gargoyloch - kráľovná Leonore. Je tu frankenstein(ove monštrum) a vedkyňa, čo chce oživiť mŕtvoly pre službu akéhosi temného princa - Naberius. Isteže, náhodou ho opäť hrá B. Nighy, ale tam spojitosť končí.

To by sme potom mohli povedať, že Underworld vychádza z Bladea.

Ak sú nejaké ďalšie odkazy, napr. v knihe, tak budiž, ale ja som na iné vo filmoch nenarazil.

Možno to zmení ešte prvý diel, Underworld: Boj v podsvetí.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

breeder

¨Ty si nepamatuješ UNDERWORLD? Vždyť z toho I. F. vychází! Z toho světa... :DDD

Jsou toho už 3 díly.. 3 na na pokračování. :)

na příspěvěk reagoval breeder

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Celkovo je to o tom, že hodnotenie je vždy subjektívne. A tak to potom vyzerá, Kill Bill má 70+, hoci nechápem za čo. Tam zrazu ide o umelecký zážitok, kde patrí komixový štýl, kamera, vtip atď., ale paradoxne scenár už nie je dôležitý.

Pri tomto filme kritici namietajú práve scenár, dialógy (podľa mňa tu kritici dosť preháňajú) a neoriginalitu. A ja hovorím, no a čo. Nám sa film páčil, to je dôležité. Tiež subjektívne, ale predsa.

Underworld som tuším videl, bolo to niečo ako vojna v podsvetí, či čo. Dalo sa. Len si už nepamätám a v TV to nešlo snáď 100 rokov, alebo som to možno nepostrehol.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

breeder

Škoda že to nevyšlo... já tomu dal plný počet.. čekal jsem že aspoň milovníkům Underwordu se to bude líbit.

Možná si to lidi neuvědomují... ale, svým přístupem na pěkně dlouho odsunuly jeho pokračování.. Protože Adam se měl také k tomuto světu přidat... Takhle až to vyjde tak to bude zase jen o tom samém. Takže o kybernetických Likanech si můžeme  nechat jen zdát. 

na příspěvěk reagoval breeder

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

AD P , Prometheus69

Určite 70% to nie je a možno ani 65%, ale predsa len, čo sa týka kamery a akcie, tak to je podľa mňa nadpriemer. Frankenstein je stará vec, prepraná už 100x, ale toto je podľa komixu.

Mne sa páči, že Adam je nie typický klaďas. Skôr prospechár a sebec. To je reálnejšie. Rozhodne sa nehrnie pomáhať jednej, či druhej strane a to plne chápem. Je znechutený zo sveta, zo seba a zo svojho stvoriteľa.

Je tiež dobré, že vo filme nehrajú okukané tváre. V poslednom čase všade natrafujem na B. Willisa, D. Washingtona alebo Stahtama. Tie filmy potom môžu mať nedostatkov 2x viac, ale herci to vytiahnu.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Hned po zrození si uvědomoval svou existenci... a že nevznikl zrovna košér způsobem.

To je známka duše uvědomit si svou existenci né? Logika....  

AD P

AD P (hodnocení, recenze)

breeder

No ma to uplne rozdielne hodnotenia aj u mojich oblubencou. Mne sa to tiez pozdavalo, ale treba povedat ze ten napad uz nie je velmi originalny. V podobnom duchu bolo uz nakrutenych nekonecne mnozstvo titulov ( i ked po stranke kvality vacsinou horsich ) !

na příspěvěk reagoval Prometheus69, breeder

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Tento film je podhodnotený. Jednoznačne si zaslúži minimálne 50%. Videl som podpriemerné filmy s hodnotením ako je tento, a podpriemerné boli snáď všetky oblasti od réžie, scenára, kamery až po výkony hercov, CGI či zvuk.

Tento film je iný. Kamera je na úrovni, efekty aj akčné scény v pohode a scenár aj herecký výkon hlavného hrdinu je tiež nie zlý.

IMDB 51 a 60 000 ľudí, tuná 46 a ani nie 7k userov, to hovorí za všetko.

na příspěvěk reagoval AD P, Prometheus69

Sethius

Sethius (hodnocení, recenze)

Sranda. Když si mohli cokoliv posvětit a udělat z toho zbraň, mohli si posvětit samopaly a náboje a s těmi jejich křídly je mohli kosit ze vzduchu. :D

na příspěvěk reagoval Prometheus69

robert.poch

robert.poch (hodnocení, recenze)

Já tenhle typ filmu můžu. O tom přece film je. Těším se na další podobné filmy. U mě má plný počet bodů.

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

beba789

to já vím ale ten co uvedl zajímavost to neví :) 

V snímke sa ako v jednom z mála filmových spracovaní Frankensteinovej legendy uvádza meno Frankensteinovej obludy - Adam. Toto meno dostala v pôvodnom románe z roku 1818. (misterz)

na příspěvěk reagoval beba789

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

proč je v zajímavostech napsaný že se monstrum podle knížky jmenuje Adam, Nedávno jsem tu knížku četl a nic takového tam není. Pouze samo monstrum se přirovnává k Adamovi a Frankensteina pak nazývá stvořitelem. Mimochodem knížka je opravdu děsná nuda ale aspoň jsem se dočetl jak monstrum zhruba vypadalo, Měřilo cca 3. metry, pokožku lesklou oranžovou, žluté oči a dlouhé vlasy. Materiál na monstrum Frankenstein získával nejen z lidských mrtvol ale i na jatkách. Monstrum je pak děsně ukecaný, přechytralý a dokonce se zajímá o politickou scénu. Opravdu je viděl že to psala ženská :D

na příspěvěk reagoval beba789

 (hodnocení, recenze)

Změním hodnocení, je to malinko pod průměr.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

tak to je tak na moji hranici koukatelnosti, po tehc sekyrach v komentech si asir adsi pockam na spajdrmena nebo kapitana USA - Ekhart mi nijak zvlast nevadi a kazatel se mid ocela libil, ale fakt nemam potrebu opet naplnovat svoje predsudky :DDD ja totiz uplne presne uz vim jaky to bude.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Debilní vykrádačka jiných filmů. Co bylo na filmu nejhorší ? Děj, jednotlivé dialogy, špatné triky a kostýmy ? Špatní herci ? Těžko říct. Je to stejné, jako rýpat se v hovně a hledat proč smrdí.

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

Jen se chci zeptat, mrknul jsem do galerie a kdo že je ten frankenstein ? Já měl za to že frankenstein je monstrum a né špatně nalíčenej beach boy. :)

na příspěvěk reagoval animaxis

 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

V klidě,šak pořádně o nic nejde....nemůžem se přece všichni shodnout,to je naprostá pitomost :-) Každý to vidí jinak.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Pak nemá cenu se k tomu dále vyjadřovat..... Možná příště miň spát.... víc se dívat. =)

 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Nesouhlasil bych s Tebou,překvápka tam opravdu nebyly a stejný rvačky,až do konce....nějaký potenciál to mělo a z toho vyplývá nadprůměrný film,na který se dá podívat,nic mín,nic víc bych v tom neviděl...

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ale zase to nebylo okoukaný... rozhodně to bylo originální. Alespoň od těch pokusů které to předcházeli.

Stejný, to bych zrovna moc neřek... spíš naopak... jedno překvápko za druhým.. tak by se to dalo interpretovat třeba. 

 

No se týče RC je to takové dost sporné.... nejspíš se to nelíbilo jenom mě.

Ale tak lístek zdarma, tak jsem šel... platit za to, plival bych víc. :)

na příspěvěk reagoval beba789

 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Robocopa jsem ještě neviděl a ani se na něho nějak neženu....akce byla slušná,ikdyž ty triky byly až do konce stejné,nic nového....Lehce nadprůměrný film,který dokáže akcí zaujmout....

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Pořád lepší než nadhodnocenej Robocop.... :)

Tady aspoň triky stáli za to a akce...

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

beba789

VÍŠ jistě... díky bohu? B)

Mluvíš s ním takhle dost často?

Mě třeba ignoruje úplně poslední dobou.... ale zahltil jsem mu hlasovku... jednou nebo později si pustit musí, PROSTĚ MUSÍ! 0B)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

ADAM!!! Měl jsem pravdu ha ha ha.... a vy mi můžete... ha!

Ale jsem na odvykačce.... takže šlus, víc neřeknu, neřeknu.... NÉÉÉÉÉ!

Možná tak koment až na to 6.2 půjdu.... tradičně si to zkombinuji z jiným filmem... třeba z ROBOCOPem... jo to by mohlo klapnout... jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů..... aaaaaaaaaa! A dost... UŽ MĚ DRŽÍ UŽ MĚ TÁHNOU... Tak zas někdy!

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Urážka od někoho, jehož přezdívka je synonymem pro kanál, nemá žádnou váhu. Nicméně pokud nevíš kdo je vlastně Frankenstein, užij si film.

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

McClane Jr. je Kyle Reese

McClane Jr. je Kyle Reese

20.02.2014

Terminator: Genesis, pátý film známé akční série, je koncipován jako začátek nové trilogie. Jestli na ni dojde ukážou až tržby, poloreboot Cameronovy ságy (v němž nebude chybět Arnold Schwarzenegger)… (více)

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

07.09.2012

Klasický hororový román Mary Shelleyové byl zfilmován už nespočetněkrát... a ještě nás pěkných pár verzí čeká. Každá bude jiná. Nedávno dotočené I, Frankenstein australského režiséra Stuarta… (více)

Aaron Eckhart je moderní Frankenstein

Aaron Eckhart je moderní Frankenstein

09.10.2011

Jednou si už komiksového ošklivce zahrál (snad není potřeba připomínat, kterého). Zkušenost si zopakuje díky adaptaci grafického románu I, Frankenstein od Kevina Greviouxe, jednoho z tvůrců série… (více)

Reklama

Reklama