foto

Bruce Spence

  • nar. 17.9.1945 (70 let)
    Auckland, Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 17. Září roku 1945 v Aucklandu v Austrálii. Zde také vystudoval herectví na Hendersonově vysoké škole. S jeho 199 cm je často obsazován ve sci-fi nebo fantasy žánrech. Můžeme ho znát z filmů MAD MAX 2, nebo např. z PÁNA PRSTENŮ: NÁVRAT KRÁLE kde hrál Sauronova ústa. Zúčastnil se i na BBC projektu WALKING WITH DINOSAURS, kde prováděl po světě dinosaurů. V současnosti má dvě děti a manželku Jenny, bydlí spolu společně v rodném městě Aucklandu.

Honza "Listeroman" Göth

Herecká filmografie

2016 Bohové Egypta
The Wizards of Aus (TV seriál)
The Wizards of Aus (TV film)
2015 Backtrack
2014 Já, Frankenstein
2011 Cloudstreet (TV seriál)
2010 Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka
Rake (TV seriál)
2009 Subdivision
2008 Austrálie
Tajemství Pravdy (TV seriál)
2007 Finding Nemo Submarine Voyage
2006 Aquamarine
Equal Opportunity (TV film)
RAN: Remote Area Nurse (TV seriál)
2005 Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
2003 Hledá se Nemo
Inspektor Gadget 2
Matrix Revolutions
Pán prstenů: Návrat krále
2002 Královna prokletých
1998 Bílá velryba (TV film)
Smrtihlav
1997 Halifaxová, soudní psychiatr - Není to romantické? (TV film)
Return to Jupiter (TV seriál)
1996 Munsters' Scary Little Christmas, The (TV film)
1995 Ace Ventura 2: Volání divočiny
1994 Over the Hill (TV seriál)
1993 Hercules Returns
1992 Uprostřed Galaxie zahněte vlevo (TV seriál)
1991 Sladký mluvka
1990 Přítel z pekla
Wendy Cracked a Walnut
1989 Dearest Enemy (TV seriál)
Tanamera - Lion of Singapore (TV seriál)
Zucker (TV film)
1988 Dirtwater Dynasty, The (TV seriál)
Rikky a Pete
1987 Bachelor Girl (TV film)
Bullseye
Great Expectations: The Untold Story (TV film)
Year My Voice Broke, The
Zbojník Roy
1985 Šílený Max a Dóm hromu
1984 Kde sní zelení mravenci
Pallet on the Floor
1983 Buddies
Midnite Spares
Return of Captain Invincible, The
1982 V poslední chvíli (TV film)
1981 And Here Comes Bucknuckle (TV seriál)
Double Deal
Šílený Max 2 - Bojovník silnic
1979 Dimboola
1978 Newsfront
1977 Barnaby and Me (TV film)
1976 Eliza Fraser
Mad Dog Morgan
Oz
Vypusťte balon
1975 Firm Man, The
Great McCarthy, The
1974 Auta, která snědla Paříž
Moving On
Three Old Friends
1973 Certain Women (TV seriál)
Dimboola: The Stage Play (divadelní záznam)
1971 Stork
1970 Dead Easy

TV pořady

2014 Black Comedy (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace