Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

qwazaokki odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení uživatelé! Nebuďte tak moc egoističtí. Není to dobré na pleť. Na světě jsou přece také jedinci retardovaní a dementní, a právě pro ně je tento pořad primárně určen. A myslete též na osoby dlouhodobě umístěné v psychiatrických ústavech, také oni se chtějí čas od času pobavit. A kdo to může udělat lépe, než právě dva z nich? Pokud ovšem bude TV Nova pokračovat ve vysílání podobných pořadů, tak bych navrhoval změnu názvu na TV Psycho. A místo Generální ředitel by se potom mohlo používat Generální psychopat. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pokud se polemizuje nad tím, zda je tento pořad vůbec vhodný do televize, tak bych byl pro, aby tam byl. Poněvadž spousta lidi internet nemá nebo se v něm neumí pohybovat nebo ho nepoužívá na vyhledávání debilit. Tím, že je tento pořad pěkně sesumíruje, ušetří tak mnohým spoustu času či práce. Navíc dva zkušení hráči to moderují přesně tak, jak si pořad tohoto typu zasluhuje. Nemám se Stahovákem nejmenší problém. Je sice pravda, že Nova to trochu přehání s pouštěním videí z Youtube, jakoby zapomněla na to, že se dá zprávařit i jinak, ale pro tuto zábavu se to hodí. Snadnější než pořady na téma homevideo. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Občas tam pustí video, které je zajímavé, ale valnou většinu už každý průměrný člověk, nudící sedící, xkrát viděl na youtube. Mnohdy tam dají videa, která jsou tak nezajímavá, že nechápu podle jakého systému ta videa třídili. A to jejich šaškování? Ubohost, ze snahy o zalíbení vychází stočené hovno korunované pažitkou, asi tak by se Stahovák dal namalovat. Kotek a Mádl dávno dohráli, vo co jim jako de? ()

sigf07 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl a raději, než abych se díval na druhý, si vypíchnu oči. Účel mi (v době, kdy má přístup k internetu více méně každý a Youtube! patří mezi 10 nejznámějších webů) uniká. Rovněž sázka na moderátory se nevyplatila, to co se jim dalo tolerovat ve Snowborďácích před zhruba pěti lety, již není možné. Zlaté Neváhej a toč! ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete recept na pořad, který sice bude stát totálně za hovno, ale puberťáci ho budou milovat a vy se budete moci do aleluja chlubit nějakými koláči sledovanosti? Ano? Je v podstatě jednoduchý - vezměte dva zkrachovalce, které právě ti puberťáci bezmezně žerou, jako hlavní náplň pořadu vymyslete něco, co si každý může najít na internetu (na YouTube), rozhlašte do světa, že to bude fakt "cool" pořad a budou ho moderovat "dvě hvězdy skvělých..., ne nejlepších komedií Snowborďáci a Rafťáci" a úspěch je zaručen. A my ostatní raději rychle vypneme televizi, než se z toho "cool" pořadu s "cool" humorem poblijem. Zlatý Eso (já to fakt napsal) a "Čágo-bélo šílenci...". ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama