Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Majkowski odpad!

všechny recenze uživatele

Když se Vojta Kotek a Jirka Mádl dají dohromady, skoro nikdy z toho nevznikne něco pěkného a tento pořad, bohužel, není výjimkou. Někdo by to nazval českou verzí Equals Three z produkce Raye Williama Johnsona, ale takovéto tvrzení je pro Equals Three urážkou. Stahovák vám může přijít aspoň trošičku vtipný, když budete mít po celou dobu vypnutý zvuk a zavřené oči, které otevřete jen když se pouští nějaké to vtipné video. ()

Karja 

všechny recenze uživatele

Zbytečně vyhozené peníze za tento pořad, zbytečná ztráta času. Když má člověk možnost si najít všelijaká videa na netu, je Stahovák opravdu zbytečný. Jednu hvězdičku dávám snad jen za moderátorskou dvojici, která, když si pořad pustíte jako kulisu (v případě, že není nic lepšího) vás svými hláškami dokáže přimět shlédnout pár videí. ()

Reklama

sigf07 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl a raději, než abych se díval na druhý, si vypíchnu oči. Účel mi (v době, kdy má přístup k internetu více méně každý a Youtube! patří mezi 10 nejznámějších webů) uniká. Rovněž sázka na moderátory se nevyplatila, to co se jim dalo tolerovat ve Snowborďácích před zhruba pěti lety, již není možné. Zlaté Neváhej a toč! ()

whoof odpad!

všechny recenze uživatele

o tomhle skvostu z produkce TV H@VNA sem se dověděl teprv nedávno, takže sem hnedka se musel mrknout o co vlastně přicházím. Je to fakt supr kůl pořad se supr kůl týpkama co hláškujou supr kůl věty a pouštěj k tomu supr kůl klipy. Bohužel když ty dva vidím, vzbuzuje to ve mě pocity méněcennosti a nepřipadám si dostatečně kůl na to abych se na to moh koukat. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Pro lidi bez internetu možná dobrý, mě stoletá videa bez možnosti výběru, bez možnosti přeskočení otravných komentátorů, bez možnosti znovupřehrání jasný odpad. To i já bych vybral lepší (a nejspíš i necopyrightovaná) videa moderoval bych to lépe. Schválně koukněte na YT kanál Rocketboom, kde se zabývají původem a cestou ke slávě podobných virálních videí. Úplně jiné kafe než tohle zesměšnění všeho. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama