Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

vrata.zami 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že by to mohlo být i...no jak to říct, abych nevypadal jako debil....třeba i trošinku vtipný, ale kdyby pustili videa za sebou, bylo by to aspoň o hvězdičku lepší, než s těmahle kreténama, který se snaží bejt za každou cenu vtipný. Doufal jsem, že to bude mít třeba na =3 , ale to sem tomu věřil moc. Prostě další propadák, kterej eště ke všemu dali na novu, který z 20 minutovýho pořadu udělají hodinovej. ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad o ničem, ale u některých videí jsem se zasmál (asi proto, že jsem je neznal). Kotek opět ukázal svoji trapnost, Mádl se snížil na jeho uroveň. Nebýt komentářů u některých videí, tak bych možná dal 2*. EDIT: Po druhém díle snižuji hodnocení, protože oni některé videa zkracují a ty nejlepší záběry neukáží ... ()

Reklama

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Zvědavost (málem) zabila D.Moorea. Viděl jsem dnes necelých deset minut tohoto zábavného TV pořadu. Nedá mi to, ale musím citovat Jiřího Jsemblb Mádla, který spolu s Vojtěchem Trapnýmvolem Kotkem komentoval jakési amatérské video dvou dívek slovy: "Nevíme, jestli jsou blbý jako vagon sraček, ale..." a tak dále. Já taky nevím, jestli jsou Mádl s Kotkem blbí jako vagon sraček nebo ne... Ale ubozí, trapní, okoukaní, nezábavní a patrně i mentálně postižení, to ano.__P.S. Koho pohoršilo slovo sračka vyskytující se v mém komentáři třikrát, ať napíše do televize. Naučil jsem se ho ve Stahováku. ()

ToddB odpad!

všechny recenze uživatele

Rozumím tomu dobře, že tento pořad je určen jako sociální pomoc pro lidi co se ocitli na dně a nemají tudíž přístup k internetu a k Youtube? Mimochodem po tom co Nova Youtube už používá ve zprávách jako hlavního dodavatele obrazových zpráv už jen čekám, kdy bude Nova kopiema filmů z Youtube oblažovat v hlavním vysílacím čase. Inu šetřit se musí. :-) ()

JohnZ87 odpad!

všechny recenze uživatele

Když se tihle dva exoti objeví někde spolu, je to ještě větší pohroma, než když je každý z nich sám. Dva rádoby vtipní "umělci" skáčou z jednoho televizního a filmového průseru do druhého. Snaha přizpůsobit své vystupování co nejvíce mladé generaci je až přehnaná. Připočtěte si k tomu, že tenhle pořad navíc ještě nemá moc co nabídnout a další trapárna je na světě. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama