Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Architekta bývajúceho v rozľahlom dome práve opúšťa priateľka a ostáva sám. V jeden večer na jeho dvere zaklope neznámy muž, ktorý si potrebuje zavolať. Dopraje mu chvíľku súkromia, no keď sa vráti, muža nevie nájsť a čo je podozrivejšie, nevidel ho ani odchádzať.
Časom dostáva pocit, že v dome sa okrem neho nachádza aj niekto iný... (petero)

(více)

Recenze (139)

forsythia 

všechny recenze uživatele

Hm, tak tohle mohl být geniální film, ale bohužel nebyl. Já už si asi začnu dělat čárky. Námět, který má neuvěřitelný potenciál, mohl z toho být opravdu hodně dobrý příběh, ale to zklamání, když děj začne sklouzávat k průměrnosti a místy až k podprůměrnosti. A samotný závěr, to byla lehce nahnilá třešnička, která už zdobila nejeden dort. Ach jo. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Může obsahovat SPOILERY. Nepochopila jsem. Když se v první půlce hraje na napětí a skrytou osobu v domě, tak bylo všechno OK. Pak celkem slušný vyvrcholení honu na vetřelce, ale najednou je hrdina v jiným domě u nějaký ženský, chvíli se skrejvá a pak se tam regulerně zabydlí furt bez vědomí majitelky, a to mi přišlo tak směšný, že se veškerý napětí úplně vytratilo. Navíc je hlavní hrdina děsnej bimbas, absolutně jsem nepobírala jeho chování, a to jsem myslela, že měl bejt normální. Film se zvrhne v jakejsi příběh o stalkerovi a rozuzlení navíc popírá tu jedinou zajímavou a strašidelnou část. No do žánru bych šoupla ještě komedie a psychologický a ukázkovej salát je na světě. Bohužel není pro běžnýho diváka moc stravitelnej. ()

Reklama

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Sračka, ale ne zase taková abych ji napálil odpad! ikdyž sem o tom dost uvažoval. Hlavní hrdina (čti debil) se chová jako..no kupodivu debil. Jediná silnější chvilka byla ta, že sem si ho skoro začal honit s nima..ne dělam si prdel, byl sem z filmu tak utahanej a znuděnej že by mi stejně nehoup. Srovnávat film s Lynchovo geniálním M.D. ? proč kvůli čemu, ale jo film mě 108 min. linčoval, už vím. Předvídatelnej jak ranní stolice a hádejte kdo bude postřelenej za dveřma ?? Vlastně když se nad tím zamyslím, kdyby se ten blb nechoval jak magor nemusel to bejt špatnej film. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak hezky to začalo abych mohl od prostředka zvracet. Takže popořádku.O filmu jsem si nic před jeho zkouknutí nečetl, nevěděl jsem o čem je, věděl jsem jen že má poměrně vysoký hodnocení tak jsem se těšil. No a tak jsem to pustil a první půlhodina mě naposled takhle zaujala když jsem koukal na starší verzi When a stranger calls, to znamená parádní atmosféra která se dala krájet. Napínavý to bylo tak moc že jsem snad nemrknul. Ale pak to přišlo v půlce filmu jsem se ocitl v nějaký domě s nějakou ženskou a můj zájem totálně opadl. Protože už to byla spíše psychologie která mě moc nebavila, herec v hlavní roli byl dobrej a i ten rozpad zahrál dobře ale prostě jsem se spíše nudil, takže 4*. Ale sakra ten začátek byl parádní. ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Absolutně brilantní podívaná - podle mého teda od začátku až do konce. Nejdřív jsem se bála, pak i chvíli smála, zkrátka dokonalý paradox, co se mu stalo a jak žil. Jediné, co bych vytkla, byla dvojí role Monicy (myslím, že se tak jmenuje:D) - buď její postavu měli víc zamotat a pak vysvětlit, nebo vozíčkářku měl vůbec hrát někdo jiný. Takhle jsem akorát celou dobu čekala, kdy z toho vozíku vstane... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama