Reklama

Reklama

Hrdinka amerického thrilleru, manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová), pracuje i na Štědrý večer, a když chce konečně odjet domů, zjistí, že hlídač Thomas (Wes Bentley) na ni v podzemí nalíčil past. Buď se jí podaří utéct, nebo přijde o život...  Je Štědrý večer, ale mladá ambiciózní manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová) je ještě stále v práci. Chce vše dodělat, než vyrazí na rodinnou večeři. Když konečně sjede do opuštěné garáže, zjistí, že nemůže nastartovat auto a nemá signál v mobilu. Pomoc jí nabídne přátelský hlídač Thomas (Wes Bentley), ale když se ani jemu nepodaří auto spravit, řekne Angele, aby s ním povečeřela. Ta se jen zasměje, jenže záhy zjistí, že se ocitla v situaci, která rozhodně úsměvná není. Probudí se totiž přivázaná k židli ve studené místnosti pro bezpečnostní službu v podlaží P2 a je si jistá, že štědrovečerní večeře je to poslední, po čem Thomas prahne. Teď záleží hlavně na její odvaze a touze žít, aby se jí odtud podařilo utéct. Americký hororový thriller režíroval Franck Khalfoun. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený ani ne tak horor, jako spíše napínavý thriller. Žádné inovace v žánru, ale napětí by se dalo krájet. Jedna krásná slečna je naháněna místním chlápkem hlídačem v podzemním parkovišti. Možná pro někoho nic světaborného, ale já za sebe musím říct, že právě prostředí je atraktivní a pro onu slečnu jak dělané, aby si nadělala do kalhotek. Mimochodem Rachel Nichols ve svých bílých uplých šatech s velkým výstřihem je opravdu k sežrání. Některé nelogické věci v takových to případech už ani neberu vážně. Prostě to k tomu patří. Pro mě lepší průměr. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle se dá nazývat horor asi jen ve dvou možná třech scénách, ostatní je pouhopouhej thriller s pointou teroru ženy hlídačem v uzamčených garážích, kde fakt málokterá scéna překvapí, většinou to jede v zaběhnutých kolejích podobných hororů. Nicméně namůžu tomu upřít, že sem několikrát napnutej byl, jenže totálně stupidní chování hlavních postav (Wes Bentley pořád, Rachel Nichols na konci) to zase vše zkazilo. Ale krvavý scény se povedly, to zase jo. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jo podzemní garáže jsou masakr. V době kdy velké vlny narůstu sexuálního násílí žen vůči mužům se jako vysoce atraktivní muž těmto prostorům vyhýbám už z dálky, protože v takových podzemních garážích může za každým sloupem číhat nějaká sexuálně vyšinutá žena, která by mě bezmocného a bezbraného mužíčka zneužila raz, dva. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Tísnivý thriller. Jednoduchý příběh, ale za to dusná atmosféra. Režisér Khalfoun chytá diváka za rameno a nechce ho pustit. Záporák je velmi charismatický, ale i ďábelsky chytrý. Hlavní představitelka Rachel Nicholsová je sexy. P2 je trochu předvídatelný thriller, i když v některých scénách jsou výborné nápady (výtah, píchnutí do oka). Výborná charakteristika postav. Dva herci na plátně bohatě stačí. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Horor(thriller) pre nerozmýšľajúcich ľudí. Keď človek neuvažuje nad neuveriteľnou stupiditou hlavnej hrdinky(od čoho nás mal odpútať ten hlboký výstrih), možno si to ako tak užije. Záporák je trápny(najmä keď vrieska - taká prázdna chladnička naháňa oveľa viac hrôzy). Jedna hviezda za slušné gore efekty(aj keď ich bolo málo) a druhá práve za ten výstrih a hlavne jeho obsah(Sorry, I'm just a guy and I can't help it.):)Inak len pre veľkých hororových fanúšikov - nič pre filmových fajnšmekrov. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Rottweilera "hrali" traja rôzni psi. (ladko)
  • Film bol natáčaný počas dvoch mesiacov, výhradne v noci v existujúcej parkovacej garáži v Toronte. (ladko)
  • Natáčení probíhalo také v Cinespace Film Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (noelcoward73)

Reklama

Reklama