Reklama

Reklama

Scooby-Doo: Začátek

(TV film)
  • USA The Scooby-Doo! Mystery Begins (více)

Obsahy(1)

Co pojí nejlepší kamarády? V případě Daphne, Velmy, Freda, Shaggyho a Shaggyho odvážného štěněte Scooby-Dooa jsou to záhady! Celovečerní hraný Scooby-Doo: Začátek nás zavádí do doby, kdy se čtyři dospívající slídilové (plus jeden psí detektiv) setkali poprvé. Byli tehdy neprávem obviněni z nastrojení duchařského žertíku a vyloučeni z Coolsvilleské střední. Spojili se, aby očistili své jméno a vyřešili tu nadpřirozenou záhadu... a vydali se tak rovnou vstříc neutuchající legraci a dobrodružství. Speciální zábava, speciální přátelé a extra-speciální efekty dělají z tohoto příběhu na téma “jak to všechno začalo” (počínaje setkáním chlapce a psa až po první výpravu v karavanu Mystery Machine) zatraceně báječnou podívanou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se zadaptuje ryzí americký animák pro děti - vznikne z toho docela dost velká blbost. Chápu, že se to snažilo být stylově co nejvěrnější předloze, ale osobně mi to nepřišlo po žádné stránce nějak zvlášť dobré. Ani humorem, ani čímkoliv jiným. Děj byl stupidní a nezáživný. No, jednou vidět stačilo. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

No špatné to je. Těšil jsem se alespoň na sedmdesátkovou stylizaci, ale kromě ústřední čtyřky je film zasazený do přítomnosti. Humor je asi takový jaký se dal čekat, a pokud vám je 3 - 8 let věku, nebo jste fanoušci seriálu, tak se možná budete bavit. Pro mě je to za hvězdičku, a to hlavně díky dvěma slečnám kterým to fakt sekne. ()

Reklama

KdG 

všechny recenze uživatele

Super film, dlouho jsem čekal na film kde vysvětlí jak se parta dala dohromady a musím říct že se to scénáristům povedlo. Nechybí záhada, původ postav a Scoobyho. Postavy vypadají jako ty animované i když trochu mě vadilo že Fred byl tmavovlasý a Velma byla černovláska když v seriálu je hnědovláska a Fred dokonce blonďák ! Co mě taky dost mrzelo že se to neodehrávalo v 60tých letech ale v současnosti a pak drobnost Scoobyho ňamka je špatně přložená má to být keksík nebo sušenka. ;-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 8/10/// +hlavně že je to krátké a nenáročné -opět řeknu, že to nemá na kreslenou verzi/// Když jsem před lety hodnotil druhý hraný díl s podtitulem Nespoutané příšery, slíbil jsem, že dám příště přednost animáku. To jsem ještě netušil, že o pět let později vznikne další hraná verze, tentokrát určeno rovnou do televize, bez jakékoliv hvězdné tváře jako tomu bylo tenkrát. A světe div se, ono to není tak špatný. O hodně to překonává první hraný film a o něco i ten druhý. Animace je sice o fousek slabší než u zmíněných kino filmů (přestože ten první vznikl v roce 2002), ale i tak na televizní film je obstojný. Některé efekty (duchové) jsem dokonce i hodně vydařené. Z herců potěší Gary Chalk (ten ruský generál z Hvězdné brány) a vlastně i ty nové herecké tváře jsou celkem sympatické a vizuální převtělení do postav se povedlo. I když ono to vlastně není nic těžkého, stačí dobrý casting a šikovného vizážistu. Samotný děj je někdy opravdu hodně jednoduchý a stupidní, gagy nefungují úplně vždy a často jsou hodně laciné. Přesto je to snesitelné a já jsem minimálně spokojen, že jsem to přežil bez újmy./// Celkem 51%/// ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší článek z celé série hraných Scooby-Doo. První dva filmy rovněž neoplývaly kvalitou, nicméně se ještě daly snést. Naprosto zbytečný prequel s bídnými vizuálními efekty (chudák Scooby-Doo) a otřesnými hereckými výkony. Na film jsem se podíval zejména proto, že mám rád filmy plné tajemna a záhad. Teď je záhadou, jestli někdy vznikne nějaké další pokračování. Doufám, že ne! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Coolsville - domovské mesto partie - sa nachádza v okrese Erie v Ohiu, približne 1 hodinu západne od Clevelandu. (misterz)

Reklama

Reklama