Reklama

Reklama

Scooby-Doo: Začátek

(TV film)
  • USA The Scooby-Doo! Mystery Begins (více)

Obsahy(1)

Co pojí nejlepší kamarády? V případě Daphne, Velmy, Freda, Shaggyho a Shaggyho odvážného štěněte Scooby-Dooa jsou to záhady! Celovečerní hraný Scooby-Doo: Začátek nás zavádí do doby, kdy se čtyři dospívající slídilové (plus jeden psí detektiv) setkali poprvé. Byli tehdy neprávem obviněni z nastrojení duchařského žertíku a vyloučeni z Coolsvilleské střední. Spojili se, aby očistili své jméno a vyřešili tu nadpřirozenou záhadu... a vydali se tak rovnou vstříc neutuchající legraci a dobrodružství. Speciální zábava, speciální přátelé a extra-speciální efekty dělají z tohoto příběhu na téma “jak to všechno začalo” (počínaje setkáním chlapce a psa až po první výpravu v karavanu Mystery Machine) zatraceně báječnou podívanou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak s tímhle kouskem bych se nikde moc nechlubila, ale na druhou stranu musím přiznat, že mě tahle taškařice o vzniku známé party bavila. Skoro bych řekla, že i víc jak oba hvězdně obsazené filmy (rozhodně víc jak dvojka). Je mi líto dávat za dvě, protože tak zlé to opravdu nebylo, takže alespoň slabší tři hvězdy. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený pokus o další oživení Scoobyho party. Sice mi zpočátku trvalo, než jsem si zvykl na všechny nové představitele, ale do děje jsem se vžil hned a upřímně jsem se bavil. Hlavní hvězda Scooby je sice mírně upozaděn, ale v průběhu děje to přestávalo vadit. Film nám pěkně odpověděl na otázku, jak se vlastně parta dala dohromady, což byl vlastně úkol celého třetího dílu série. Srovnatelné s oběma minulými díly. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Nové Scoobyho dobrodružství jenom potvrzuje klesající úroveň filmů kdysi díky filmům jako Beethoven nebo ten kluk je postrach 2 slušně vykročivšího Briana Levanta. Hlavní hrdinové (až na čestné výjimky), kteří se podobají svým animovaným vzorům asi jako celý film původnímu seriálu (především Fred vypadá jako z dvanáctého dílu „Prciček“), rušivý Shaggyho český dabing (za což Levant zcela jistě nemůže), céčková animace Scoobyho (za což Levant zcela jistě může), banální příběh (za tohle taky)a spousta dalších maličkostí (háži také na Levanta) , dělá z této „mysteriózní“ rodinné zábavy spíše „mysteriózní“ dětskou zábavu. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Ohromná kravina, ktorá však zo všetkých hraných verzií Scoobyho dopadla najlepšie. Jednoduché a primitívne béčko pre mladších, ktoré narozdiel od svojich predošlých filmových príbehov najviac pripomínalo klasickú záhadnú epizódu starého dobrého seriálu, natiahnutú na 80 minút. Po filmárskej stránke je to nanajvýš nehodnotiteľné, ale dá sa to celé prežiť bez ujmy na zdraví. Čistý priemer. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Už to nie je tak zlé, ale stále mám taký pocit, že skutočných duchov a nejaké mystické protoplazmy a podobné veci by sa do týchto filmov nemali pliesť, lebo v podstate vždy odhaľovali len ľudí a stroje prezlečené za strašidlá a duchov. Mimochodom nemal byť Fred náhodou blondiak? Podľa mňa áno, ale som rád, že sa konečne pustili do dielu, kde ukázali, ako táto partička vznikla. Páčilo sa mi veľa miniscénok, ktoré boli aj v seriáloch o tejto partičke. A celkovo to stretnutie nebolo zlé, ale veľa naivných vecí mi nedá to hodnotiť inak. A keď utekali komparzisti, pri detailnejšom pohľade som mal pocit, že niektorí vo chvíľach, keď sa mali báť, sa skôr smiali, či boli zachmúrení alebo mali normálne pohľady. dejovo a celkovo nič moc, ale od dvoch hviezdičiek, to tentokrát u mňa nemalo ďaleko. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Coolsville - domovské mesto partie - sa nachádza v okrese Erie v Ohiu, približne 1 hodinu západne od Clevelandu. (misterz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno