Reklama

Reklama

Scooby-Doo: Začátek

(TV film)
  • USA The Scooby-Doo! Mystery Begins (více)

Obsahy(1)

Co pojí nejlepší kamarády? V případě Daphne, Velmy, Freda, Shaggyho a Shaggyho odvážného štěněte Scooby-Dooa jsou to záhady! Celovečerní hraný Scooby-Doo: Začátek nás zavádí do doby, kdy se čtyři dospívající slídilové (plus jeden psí detektiv) setkali poprvé. Byli tehdy neprávem obviněni z nastrojení duchařského žertíku a vyloučeni z Coolsvilleské střední. Spojili se, aby očistili své jméno a vyřešili tu nadpřirozenou záhadu... a vydali se tak rovnou vstříc neutuchající legraci a dobrodružství. Speciální zábava, speciální přátelé a extra-speciální efekty dělají z tohoto příběhu na téma “jak to všechno začalo” (počínaje setkáním chlapce a psa až po první výpravu v karavanu Mystery Machine) zatraceně báječnou podívanou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Meev 

všechny recenze uživatele

I když to bylo natočené jen kvůli penězům, mně se taškařice o tom, jak se vlastně parta seznámila velmi líbila, jen mi vadilo, že v kresleném seriálu bylo snad vždy vysvětlené, co a proč se jak dělo a zde si létají duchové, protože někdo vyslovil zaříkávadlo, to mi přijde trošku dětské a filmaři si s tím mohli více pohrát, herci jsou sympatičtí až na Velmu, tam mi do oka nějak nepadla a samotný Scooby mi přijde takový.,. obtloustlý ? Nebo nevím, jak to vysvětlit, ale zřejmě to je naschvál. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Animované Scooby-Doo seriálové verze se mi v mládí docela líbily, nicméně ty hrané jsou děsné. Je sice pravda že první dva díly jsem ještě dokázal celkem překousnout i kvůli hercům (Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr. a Matthew Lillard…), byť jejich kvalita bylo dost rozporuplná, ale tenhle začátek byl ještě horší. Nejen co se výběru obsazení týče, ale i samotnému zpracování. Jasně, našel bych tu asi dvě – tři scénky, u kterých jsem se dokázal i zasmát, ale jinak to byla vážně slabota – ten vizuál škoda slov… ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Nové Scoobyho dobrodružství jenom potvrzuje klesající úroveň filmů kdysi díky filmům jako Beethoven nebo ten kluk je postrach 2 slušně vykročivšího Briana Levanta. Hlavní hrdinové (až na čestné výjimky), kteří se podobají svým animovaným vzorům asi jako celý film původnímu seriálu (především Fred vypadá jako z dvanáctého dílu „Prciček“), rušivý Shaggyho český dabing (za což Levant zcela jistě nemůže), céčková animace Scoobyho (za což Levant zcela jistě může), banální příběh (za tohle taky)a spousta dalších maličkostí (háži také na Levanta) , dělá z této „mysteriózní“ rodinné zábavy spíše „mysteriózní“ dětskou zábavu. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se zadaptuje ryzí americký animák pro děti - vznikne z toho docela dost velká blbost. Chápu, že se to snažilo být stylově co nejvěrnější předloze, ale osobně mi to nepřišlo po žádné stránce nějak zvlášť dobré. Ani humorem, ani čímkoliv jiným. Děj byl stupidní a nezáživný. No, jednou vidět stačilo. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Negativum? Ne zrovna strhující příběh jednoho neobyčejného dobrodružství. Pozitivum? Animovaný zvířecí hrdina v hraném filmu, což je mi rozhodně sympatičtější varianta, než ta s čoklem živým. Zajímavost? ´Tédvojka´ se nám dala i na tržby za prodej DVD. Kdyby přihodila údaj, kolik lidí na základě tohoto filmu svého chlupatého mazlíčka pojmenovalo Scooby, snad i ten bodík bych už konečně uronil! :-D ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Coolsville - domovské mesto partie - sa nachádza v okrese Erie v Ohiu, približne 1 hodinu západne od Clevelandu. (misterz)

Reklama

Reklama