foto

Steven Ogg

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Steven je uznávaný kanadský hlas a předloha pro herní hit Grand Theft Auto V, kde  propůjčil svůj hlas jedné z hlavních postav - Trevoru Philipsovi - ostatně, podle fotografií mu byl i věrnou předlohou. Za to byl nominován v několika kategoriích, včetně VGX za nejlepší herecký hlas.

Narodil se v Calgary v Kanadě dne 4. listopadu 1973. Než se stal slavným, tak se poprvé objevil na obrazovce jako součást propagace National Film Board of Canada. Také se objevil v jedné epizodě Právo a Pořádek / Law & Order. Jeho úžasná maličkost si zahrála také v seriálu Vzpomínky / Unforgettable jako Larry Yablonski a pak dále v Broad City strašidelného zámečníka. Také se objevil ve třetí epizodě dramatického seriálu Lovci zločinců / Person of Interest kde hlavní roli hrál James Caviezel.

Svou hereckou kariéru odstartoval právě v reklamě na National Film Board of Canada, předtím se věnoval různým divadelním inscenacím. V návaznosti na to se více zaměřil na kariéru ve sportu, než mu zranění nedovolilo dále se zabývat sportovní kariérou.

Po tom, co se Ogg odstěhoval do New Yorku, začal hrát profesionálně - v televizních pořadech jako Právo a Pořádek / Law & Order, Třetí hlídka / Third Watch a to včetně divadelní práci a dabingu.

V době kdy si dal od herectví pauzu, aby si mohl postavit dům, byl Ogg najat firmou Rockstar Game aby nadaboval a byl předlohou pro postavu Trevora Philipse v jejich novém Grand Theft Auto V. Díky této postavě byl oslavovaný i ze stran kritiků a později měl různá veřejná vystoupení, aby se lidé mohli reálně setkat s Trevorem, nejsložitější postavou z GTA V.

Lukáš "Stehno89" Stehlík

Herecká filmografie

Filmy

2018 Patient 001
Solis
2016 GTA VR
2015 Black Dog, Red Dog
He Never Died
2013 Disgrace
2003 Mail Order Bride
1999 Giving It Up

TV seriály

2018 Westworld (TV seriál)
Virtu e Fortuna (S02E03)
Noci vstříc (S02E01)
Živí mrtví (TV seriál)
Cena (S08E15)
Nenech nás sejít z cesty (S08E13)
Klíč (S08E12)
další epizody (4)
2017 OK K.O.! Let's Be Heroes (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
Velké hrozivé N (S08E05)
Milosrdenství (S08E01)
další epizody (6)
2016 Westworld (TV seriál)
Zběh (S01E03)
Živí mrtví (TV seriál)
Ranaři (S07E05)
Jednoho dne už nebudete (S07E01)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Pimento (S01E09)
Živí mrtví (TV seriál)
Poslední den na Zemi (S06E16)
2014 Broad City (TV seriál)
The Lockout (S01E04)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Staré dobré časy (S08E03)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Propustka (S03E01)
Vzpomínky (TV seriál)
Day of the Jackie (S02E03)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
A Hero's Rest (S02E11)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Untitled (S10E20)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace