Reklama

Reklama

VOD (1)

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (284)

Thomick 

všechny recenze uživatele

"You know what marriage is like? Imagine prison ... and then don't change anything" --- Příjemná záležitost, to bez debat (Katherine koneckonců jen zraje). Muj osobní problém s timhle kouskem: nevěřil jsem dramatický lince ani tý romantický (chemie mi ve škole nikdy nevoněla, ale ve filmech mi pravidelně neuniká). A to je moc. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne na tretí pokus som to dopozeral celé... Aj napriek typickej americkej romantickej schéme (vrátane letiskovej scény) a sudu patetizmu musím konštatovať, že má táto blbinka neiritovala, no mám ale podozrenie, že to má na svedomí môj stav príjemnej spánkovej letargie, keďže som film pozeral neskoro v noci. Slabší podpriemer. 35/100 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Násilné soužití dvou nespojitelných lidí, na pozadí tradičních hororových starostí o čerstvě pobíhajícího mimiňáka, obsahovalo příliš životních pravd na to, abych dokázal vypnout svůj život a nezávazně se pobavit. Navíc je mi Katherine Heigl natolik nesympatická, že se jí, v průběhu její dosavadní tvorby, podařilo pouze jednou neznechutit mi film svým falešným úsměvem. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Popravdě podle zdejšího hodnocení jsem to čekal horší. Humor nebyl na roztrhání bránice, ale tak to taky určitě nebylo zamýšleno. Byl takový lehký a vytvořil perfektní symbiózu s pohodovým tempem děje. Zaujalo mě, že alespoň trochu se autor snažil narušit žánrová klišé (cesta autem s dámou ze sociální péče) a i prvotní zápletka, která nás uvrhne do víru příběhu, by se dala označit jako neotřelá. Sophie moc prostoru nedostala, ale musím říct, že jak malé děti ve filmech extra nemusím, tak tady to byla výjimka. Duhamel byl taky fajn, i když jeho postava místy na přesdržku a o Katherince Heigl snad ani nemusím nic psát, vzhledem k tomu, že je v mém top 10 hereček. ;-) 60 % Oblíbená část- scéna se čtením knihy o strašidlu Leonardovi ()

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Roztomilé.... Já tady tyto filmy miluju, prvně se nenávidí a pak milují.a sociální pracovnice byla fakt skvělá :-) myslela jsem si že to bude další americký film všech těchto žánrů, ale mile mě to překvapilo.Možná proto, že Katherine , když hraje působí opravdu dospělácky , což není k těmto filmům typické. Úžasná scénka byla uspávání nad digestoří a kakání do kšiltovky :D A Joshe bych snědla stejně tak jako ten dort na konci(vrrr) .Moc pěkný, klidný a ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • Malú Sophie hrajú trojičky Alexis, Brynn a Brooke Clagett. (drake31)
  • Představitel Erica (Josh Duhamel) v jednom záběru běží v tričku s logem dnes už zaniklého klubu hokejového klubu Atlanta Thrashers. Licence NHL byla necelých 6 měsíců od uvedení snímku prodána do Winnipegu, kde klub hraje pod názvem Winnipeg Jets. (Shakaar)

Reklama

Reklama