Reklama

Reklama

Bezvadíkyještěprosím

  • USA HappyThankYouMorePlease
Trailer 1

Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými.
Seznamte se Samem (Josh Radnor), je mu něco přes dvacet, žije v New Yorku, živí se jako spisovatel a nějak nemá pod kontrolou ani svou kariéru, ani milostné vztahy. Poté, co do jeho života náhodou vstoupí opuštěné dítě, jenž jeho kariéru zcela rozhodí, potkává závazků se děsící Sam, krásnou barmanku a zpěvačku Mississippi (Kate Mara). Sam se do ní zamiluje tak, že navrhuje vztah nejen na jednu, ale hned na tři noci ... dokud se neprobudí a neuvědomí si, co to vlastně dělá. Ovšem neumí si představit, jak bude ve svém bytě žít s dítětem, které přijal, a s dívkou. Začíná se však na svůj strach ze závazků dívat trochu jinak. Musí přijít několik nečekaných událostí a trochu zamyšlení se nad sebou pro Sama (a jeho v lásce podobně nešťastné přátele), aby se zbavili romantického cynismu a pochopili, co to znamená milovat a být milován. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Názov filmu dokonale kopíruje moje pocity. Vôbec by mi nevadilo, keby bol film dlhší, alebo keby sa natočila dvojka. Štýl je ozaj taký Woody Allenovský, ale snáď určený mladším divákom. S menšou dávkou humoru, ale na druhej strane väčšou dávkou romantiky. Vyznanie "Sama Dvojky" plešatej Akermanke bolo jedno z najkrajších, aké sme na plátne mohli vôbec vidieť. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Fakt dobrej film a Josh Radnor i Kate Mara jsou vážně dobří a v mém žebříčku oblíbených herců/hereček jsou vysoko, ale celkově je v tom na mě moc zamilovanejch řečí, moc romantiky. Někdo to vyhledává, já práve naopak spíš sahám po jiných filmech. Ne jako že to přímo nemám rád, ale prostě to nemusím a tím pádem, když jsem se rozmýšlel mezi 3 a 4 tak to bylo jasny. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že ten film má v sobě to, co mě na seriálu How I Met Your Mother hrozně štve. Myslím tím postavu Joshe Radnora, která je pokaždé hrozně nad věcí, ale pokaždé absolutně zkrachuje. Tady je to stejnej problém, ale během pár minut se z toho vymaní a vznikne z toho klasicky příjemná, nezávazná romantická komedie, která se kupodivu i hezky sleduje až do konce. Na Joshe parádní debut a pokud by to byl nový Woody Allen, vůbec bych se nezlobil. Dialogy vtipné a chytlavé, postavy zajímavé a natočeno je to také dobře. Jen to neustálé psaní jednoho scénáře za druhým a ne pravidelný přepis pět let starého nápadu. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

HappyThankYouMorePlease - komedie plná dojmů, která si hraje s myšlenkovou soustavou jako už dlouho žádná. Neoslňuje vizuálními nápady. Ani ten příběh není kdo ví jak originální. Ale stačí zavřít oči a zaposlouchat se. Už se vidíte? PS: Woody Allenovi musí zvonit v uších pokaždé, když se na tenhle film někdo dívá. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

No nič moc. Moc komédia to nie je. Je tu menej vtipov ako v hociktorom diely Pána prsteňov. Postavy sú divné a moc ma nebrali. Jedine Sam 2n bol aspoň trochu zaujímavý, ale to je úboho málo. Josh Radnor je podobná postava ako Ted z HIMYM, ale bez vtipu. Viem si predstaviť, že sa to niekomu páči, ale pre mňa to nie je ani trochu môj šálok kávy. PS: Malin je oveľa viac sexi s vlasmi! 45% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Josh Radnor v tomto filmu debutoval jako režisér. Zároveň napsal i scénář. (Pumiiix)
  • Annie (Malin Åkerman) lze při několika záběrech vidět vlasy čouhajíc zpod šátku a to i přesto, že postava trpí autoimunitním onemocněním. (Hellierer)

Reklama

Reklama