Reklama

Reklama

Bezvadíkyještěprosím

  • USA HappyThankYouMorePlease
Trailer 1

Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými.
Seznamte se Samem (Josh Radnor), je mu něco přes dvacet, žije v New Yorku, živí se jako spisovatel a nějak nemá pod kontrolou ani svou kariéru, ani milostné vztahy. Poté, co do jeho života náhodou vstoupí opuštěné dítě, jenž jeho kariéru zcela rozhodí, potkává závazků se děsící Sam, krásnou barmanku a zpěvačku Mississippi (Kate Mara). Sam se do ní zamiluje tak, že navrhuje vztah nejen na jednu, ale hned na tři noci ... dokud se neprobudí a neuvědomí si, co to vlastně dělá. Ovšem neumí si představit, jak bude ve svém bytě žít s dítětem, které přijal, a s dívkou. Začíná se však na svůj strach ze závazků dívat trochu jinak. Musí přijít několik nečekaných událostí a trochu zamyšlení se nad sebou pro Sama (a jeho v lásce podobně nešťastné přátele), aby se zbavili romantického cynismu a pochopili, co to znamená milovat a být milován. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

ywo666 

všechny recenze uživatele

No nič moc. Moc komédia to nie je. Je tu menej vtipov ako v hociktorom diely Pána prsteňov. Postavy sú divné a moc ma nebrali. Jedine Sam 2n bol aspoň trochu zaujímavý, ale to je úboho málo. Josh Radnor je podobná postava ako Ted z HIMYM, ale bez vtipu. Viem si predstaviť, že sa to niekomu páči, ale pre mňa to nie je ani trochu môj šálok kávy. PS: Malin je oveľa viac sexi s vlasmi! 45% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Vůbec nepochybuju, že by měl na mě film ještě větší dopad, kdyby se soustředil jen na Samův příběh a zbývající postavy upozadil. Byl to právě ten, který mi chyběl, kdykoli se střihlo na Kazan story, nebo Akerman story (v žádném jiném filmu jsem si nevšimla, jak má krásné, výrazné oči). I tak jsem ale viděla nadprůměrné nízkorozpočtové drama jedoucí i přes zobrazované problémy na optimistické vlně. 70% ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

I realized the problem. You write short stories... and I think you like living short stories, but I'm kinda ready for the novel. Hodně příjemná a pohodová podívaná, které bych klidně věnovala i pět hvězdiček, JENŽE.. Radnor vecpal do jednoho filmu až příliš nápadů, žádný z příběhů se mu tedy nepovedlo dotáhnout úplně do konce, nebo vůbec nějak rozvinout. Dějová linka protivné dvojice hádající se o přestěhování do Kalifornie působí až neuvěřitelně rušivě a zbytečně a hází na celý film špatné světlo. Škoda, že kvůli tomu nedostal víc prostoru Rasheen, kterého Sam (Radnor) našel v metru. Ta zápletka dopadla trestuhodně nevyužitě. Zato Annie a Sam Druhý byli úžasní, je prostě vidět, že lidé hledají lásku tak zaslepeně a složitě až si neuvědomují, že tu pravou mají třeba přímo před nosem. Co ale ještě musím zkritizovat, je konec, navíc završený příšernou písničkou. Randor toho v tomhle filmu prostě podělal hodně. Ale když si vzpomenu, jak poťouchle jsem se celou dobu usmívala, dám místo tří hvězdy čtyři. A pevně doufám, že až přijedu do New Yorku, narazím taky na nějakého moudrého taxikáře, který mi řekne něco v tom smyslu, že mám za každým "děkuju" říkat "ještě prosím"-protože vesmír to obohatí...:) PS:Taky si každých pět let říkáte,jací jste před pěti lety byli trapní? ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Ted Mosby (Josh Radmor se tohodle nezbaví) servíruje hodně rozpačitý debut, který mohu charakterizovat pouze jako sázku na jistotu a navíc hodně podprůměrně provedenou. Příběhy několika náhodných new yorských přátel jsou spíše nezajímavé, dialogy neuvěřitelné, ale nejsou ani zábavné jako to dokáže třeba Woody Allen a všechny zápletky bohužel spějou za odhadnutelným, stokrát viděným, koncem, včetně očekávaných odboček. HappyThankYouMorePlease je zbytečnou, nepříliš hravou indie říkankou, která může zaujmout dobře naladěného diváka, ale vítězstvím dobré, chytré kinematografie rozhodně není. 30 % ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Film jako takovej? Svoje chyby má a je na takový solidní tři hvězdičky.. ale.. nemůžu mu je dát:) A ne proto, že to je debut a proto, že Josh Radnor je prostě Ted v čemkoliv.. ale proto, že vím, že si do budoucna něco odnesu. Že si i za pár let vzpomenu na Happythankyoumoreplease jako na příjemnou věc, která mi určitě večer nepokazila. Doufám, že uvidím víc snímků v hlavní roli s Tedem Mosbym..:) A nemuselo by to bejt jenom Welcome to the Sextruck nebo Lance Hardwood - Sexarchitect..:) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Josh Radnor v tomto filmu debutoval jako režisér. Zároveň napsal i scénář. (Pumiiix)
  • Annie (Malin Åkerman) lze při několika záběrech vidět vlasy čouhajíc zpod šátku a to i přesto, že postava trpí autoimunitním onemocněním. (Hellierer)

Reklama

Reklama