Reklama

Reklama

Ludo a Anna spolu žijí dva roky. A spolu s nimi se v jejich domácnosti zabydlela i každodenní rutina. Ludo k velké nelibosti Anny značně zanedbává své domází povinnosti a jemu naopak vadí její neustálé stížnosti. Poté přijede na návštěvu na pár dní Annin bývalý přítel Ralf a Ludo potká na diskotéce svou exlásku Marii. Pár musí čelit mnoha žárlivým scénám z obou stran a také pochybám o jejich vztahu. Anna si tajně přečte Ludovy esemesky a on si zas prohlédne seznam jejích milenců, na kterém hodnotí jejich kvality. Na onom seznamu je i Ralf a jeho skóre je lepší než Ludovo… Po mnoha provokacích, Ludo nakonec Ralfa zmlátí v restauraci a vztekle odejde. Přestože jim na sobě navzájem velmi záleží, oba skončili v posteli se svými bývalými milenci… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ještě že mezi těmi dvěma tak funguje chemie a oba se umí skvěle ksichtit, protože oproti prvnímu dílu je tohle minumálně o úroveň horší. Originalita žádná; je to laciný; nebýt pár vtípků a těch dvou, tak je to jen skoro podprůměrná romatická sračka. Ale přesto mě víceméně bavila. Se zavřenýma očima 3*. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 5 | hudba 7 | humor 3 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Dějově možná sušší, ale sakra, ta hudba, to podkreslení situací... Nebýt toho, možná je to jen průměrná romantika se špetkou komedie. Takhle jsem si ale skoro i kvalitně pořval. Viděno víceméně jako útržky, na pozadí při celodenním uklízení, ale už jen to na mě dokázalo zajímavě zapůsobit. 65% ()

Reklama

erapo 

všechny recenze uživatele

Skvelé pokračovanie. Til Schweiger ma iba utvrdil v tom, že talent na režírovanie má. Len sa mi to zdalo v istých momentoch až moc prehnané a záver ma trošku sklamal. Ale ak to beriem v zmysle, že je to jeden z najlepších európskych filmom posledných rokov v tomto žánre, tak moje hodnotenie je veľmi veľké. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bavilo o trošičku kus víc než jednička. Sice bych se bez pár scén obešla, ale i tak se jedná o vtipnou romantickou komedii a drama zároveň, kde to mezi ústřední dvojicí jiskří tak, že by jim to mohl závidět kdejakej hollywoodskej romantickej trhák, tohle se prostě a jednoduše povedlo, a mé ženské srdce se platonicky zbláznilo do Tila Schweigera. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi líbilo moc. Lepší jak jednička. Ludo a Anna už jsou spolu nějaký ten rok a tak se mezi ně vkrádá rutina a blažený pocit stálosti. A protože ten film musí i o něčem být, tak dva bývalí partneři. Opravdu jsem se nasmála. Rozhodně bych vynechala tu fekální linku, Moric tam byl zkrátka navíc. Til Schweiger je fakt kus chlapa a unese naprosto vše, slzy i ženský oblečení. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • "Keinohrhase und Zweiohrküken" je názov jednej zo spoločných knižiek Tila Schweigera a Klausa Baumgarta. (Karush)
  • Ve filmu má divák možnost vidět v televizní show boxera Wladimira Klitschka. Ten se na své zápasy připravuje a trénuje právě v Německu. (Punisher)
  • Zarovno s premiérou filmu bola vydaná knižka so scenárom, informáciami z natáčania a fotografiami. (Karush)

Reklama

Reklama