Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

"It's not fair having to be so happy and so sad at the same time, is it?" Příznám se, že se mi tenhle snímek těžko hodnotí. Přece jenom ohodnotit komedii o umírání, to chce notnou dávku cynismu. Jenomže kromě toho, že to bylo místy hodně cynické, to zase mělo velmi povedené momenty, zejména ty dramatické. Romantiky tu příliš nebylo, což mi nepřišlo na škodu a celkově to bylo docela originální pokoukání (SPOILER: když tedy pominu klišé, že Marley najde svou první a životní lásku v prakticky poslední možné chvíli. Naopak oceňuji, že nedošlo k nějakému "zázračnému" vyléčení a hlavní hrdinka tedy nakonec svůj boj s rakovinou prohrála. Je to smutný, ale tak to bohužel většinou chodí, nač si něco nalhávat. KONEC SPOILERU). Bez velké dávky patosu tenhle snímek poměrně trefně ukazuje nejen život lidí s nevyléčitelnou (smrtelnou) nemocí, ale i život jejich blízkých a to se všemi radostmi i strastmi, které k tomu patří. Nakonec tedy dávám zasloužené čtyři hvězdy a rád bych viděl více takovýchto upřímných snímků, které nemažou med kolem huby, ale naopak ukazují občas krutou realitu. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Takových filmů podle mě není nikdy dost. Smál jsem se, soucítil jsem, možná jsem měl i slzu na krajíčku. Především jsem si ale zamiloval Kate Hudson a její nesmírně pozitivní přístup k životu. Na příběhu sice není nic originálního, ale jak už jsem zmínil. Člověk by si měl připomínat, že je na světě jen jednou a jak dlouho záleží jen na shodě okolností, proto žijme jak nejlépe můžeme. 70% ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to strašně patetický, neosobní až chladný a postrádající jakoukoliv hloubku. Nevím, kterému scénáristovi nebo režisérovi přijde něco komediálního na umírání, když to ani neumí odlehčit a to mi může věřit, že když se tam bude celou dobu Kate H. jen culit, tak to tím to rozhodně nepůjde. Celé to tím jen ztrácelo význam čehokoliv - najednou to nebylo ani drama, ani komedie a romantika byla nemastná neslaná.. Určitě bych neřekla, že tohle byla láska s velkým L, pro kterou se vyplatilo "zemřít". Řekla bych, že to bylo trochu ze soucitu a můžou tam tvrdit opak i sto krát! Nemohu doporučit s klidným svědomím... ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Kombinace Hudson, romantika plus smrtelná nemoc se pro mě jevila jako zlo ve filmové podobě, tudíž jsem do toho šla s nulovým očekáváním a kopou učení, aby ten čas nepřišel tak uplně nazmar (ano, vim, že se takhle filmy nesledují, ale hoďte po mě ovladačem Vy, kdo jste to nikdy neudělali). Ve finále to pak nebylo tak děsný, ani ta Kate mi mimořádně překvapivě nelezla na nervy, ani ta romantika nebyla zas tak stupidní a ani ta smrtelná nemoc nebyla takovej emocionální kýč, jaký jsem čekala, ale ani to nebylo nic, co by mě výrazněji zaujalo. Průměrná romantika, u které si pobrečíte, brzy na ni zapomenete a vůbec vám to nebude vadit. 60%. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Mne sa to páčilo! Pekne vyrozprávaný životný príbeh plný humoru, lásky ale aj poriadnej drámy. Ako už som v pár prípadoch spomínal život nie je jednostranný a človek je tvor, ktorý má voľbu. Iba na nás je ako a s kým strávime čas, ktorý nám bol daný a presne o tomto je aj tento film. Ja osobne nemám moc rád Kate Hudson ale čuduj sa svete tu mi veľmi nevadila. jediná vec ktorá mierne ničí dokonalé hodnotenie je fakt, že na podobnú tému a tematiku bolo natočených množstvo filmov a tento aj keď je kvalitný nepatrí medzi top a aj preto "iba" 72%. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama