Reklama

Reklama

Zjevení

  • USA The Apparition (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na základě teorie, že nadpřirozeno existuje pouze jako důsledek lidské víry, se skupina studentů pokusí o vytvoření nadpřirozeného subjektu. Experiment se ošklivě zvrtne. O pár let později, začne mladý pár Kelly (Ashley Greene) a Ben (Sebastian Stan) ve svém novém domě prožívat děsivá, nevysvětlitelná setkání s duchem. V zoufalství vyhledají pomoc specialisty na paranormální jevy (Tom Felton), který zjistí, že problém pravděpodobně nesouvisí s domem. Ale jak uniknout před zjevením, které je pronásleduje? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

kepiash 

všechny recenze uživatele

Zjevení je tak moc přeplněné těmi nejohranějšími klišé, že pokud by se do něj mělo nacpat byť jen jediné další, tak už by celý film snad prasknul. Předvídatelnost by sama o sobě až tak moc nevadila, horší je, že se Lincolnovi absolutně nedaří budovat napínavou atmosféru a to už je u horroru přeci jen problém zásadní. Konec sice překvapí, ale to je bohužel málo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda filmy o strašidelných domech mají ještě co nabídnout. Jestli lze přijít s nějakým originálním nápadem, nebo půjde jen o další variantu již známého. Mladí lidé, strašení, strašení se stupňuje, bububu, buď přežijí, a nebo ne.... Novinkou snad je, že démon není spojen s určitým domem, ale postavou, takže kam se naši hrdinové hnou, tam je i on. Dobrá je kamera (vyjma pár roztřesených záběrů z ruční - naštěstí opravdu pár), hudba, pokud jde o vytváření napětí, jinak pop kolovrátek a vcelku sympatická je i hlavní dvojice. Jsem rád, že nedošlo na digitálního bubáka (dobře, v jednom momentu se objeví takový ten asijský, ale není to úplně on). Nejstrašidelněji pak působí silueta za sprchovým závěsem či snaha dostat se z místosti, které zatlučete dveře, abyste najednou zjistili, že jste uvnitř ní. Rovněž jsem rád, že nešlo o přehlídku lekaček, protože je považuji za nejlacinější a nejprofláklejší efekt. Snad devastace domu mohla být větší, ale jinak dobrý průměr. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Plagát zaujímavý, na tie "ruky" som sa nesmierne tešil, ale škoda že ich uvidíte až pri záverečnej scéne. Dúfam, že to nebol SPOILER:) Film, ktorý má snahu niečim prekvapiť, ale bohužiaľ sa mu to nedarí. Atmosféra celkom ujde, pri niektorých scénach mi mierne nabehli zimomriavky (scéna v kumbále, ktorá však mierne vykráda The Grudge) a to je asi tak všetko. Tom Felton o.k. ()

ac3r odpad!

všechny recenze uživatele

Ptám se sám sebe, proč na tyhle nudný béčkový duchařiny furt koukám. Jednou za pár měsíců ve slabší a pak akorát lituji. Je to furt dokola na jedno brdo, nebojí se u toho ani malé dítě, "výkony herců" povětšinou zoufalí, dovršený nějakým trapným koncem. A tady, jestli se tomu dá vůbec říkat konec, je teda ultra dementní, nebudu to dál rozvíjet abych nespoileroval, takže tentokrát nedám ani tu jednu hvězdu z milosti. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Na konci tohoto filmu víme stejné hnědé jako na samém začátku. Přitom trailer byl tak pěkně sestříhaný. Utvrdila jsem se v tom, že Ashley Greene fakt nemusím a Malfoy si po Potterovi taky mohl najít lepší job, protože v roli Draca se osvědčil jako velmi dobrý herec. Celé je to absolutně o ničem, jsou tam max tři lekačky a u dialogu, který vedl vedlejší hrdina se svým kamarádem se vám chce fakt smát, protože takovýho chytrolína jsem teda ještě neviděla. :D Zbytečnost nad zbytečnost. A to jsem se na to fakt těšila. Nejlepší fail byl, když jsem stála u filmového stánku a The Apparition bylo označeno cenovkou s číslem 299 Kč. Paní prodavačka se na mě divně dívala, když jsem se začala hlasitě smát, asi ten film ještě neviděla. :D ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Hoci sa medzi týmto filmom a japonským hororom Kairo (2001) objavili podobnosti, tento film oficiálne nie je remakom tohto filmu, akékoľvek podobnosti boli čisto náhodné. (Arsenal83)
  • Film sa stal kasovým prepadákom a kritici ho citovali ako jeden z najhorších filmov roku 2012. (Arsenal83)
  • Když Ben (Sebastian Stan) s Kelly (Ashley Greene) přijíždí na začátku filmu do nového domu se svým Volkswagenem, vozidlo nemá na předku vozu registrační značku. Druhý den však Kelly s vozidlem odjíždí do města a vozidlo registrační značku má, ale když se vrátí z města domů, vozidlo je opět bez registrační značky na předku vozidla. (BrianStorker)

Související novinky

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

24.08.2011

Tak můžeme zjednodušeně definovat komiksovou sérii J. Scotta Campbella Danger Girl, která se chystá na filmová plátna. První nástřel obsazení? Milla Jovovich, Kate Beckinsale a Sofia Vergara. Pořád… (více)

Reklama

Reklama