Reklama

Reklama

Obsahy(1)

ČT24 rozjíždí první komplexně interaktivní pořad Hyde park. Každý den budete mít možnost říct živě do vysílání, co si myslíte o dění v Česku i v zahraničí. Hlavní aktér dne usedne ve studiu nejen proti moderátorovi, ale bude vystaven názorové palbě vás diváků – stanou se tak z vás spolutvůrci pořadu. K tomu chceme využít nejen živé telefonáty a zasílání SMS zpráv, ale moderní komunikaci přes sociální sítě, jako jsou Facebook a Twitter. A posílat můžete i videodotazy – přes portál YouTube. Další oponenty vyhledá náš tým – a zapojí se do vysílání z terénu – v přímých přenosech z měst i vesnic. Moderují Daniel Takáč a Pavlína Kvapilová, dva pátky v měsíci obstará Jaromír Bosák se sportovním speciálem. První opravdu interaktivní pořad v Česku: od 4. ledna každý všední den po osmé večer na ČT24. (Česká televize)

(více)

Recenze (112)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Na dnešní poměry docela slušně zvládnutý publicistický pořad. Samozřejmě vše stojí na moderátorovi a jeho hostu. Dotazy lidí přes veškerá různá komunikační media nejsou tolik vychytané, jelikož na ně nezbývá mnoho času, takže spousta (někdy i hodně zajímavých) diváckých dotazů zůstává nevyslyšených. Nesleduji nijak extra pravidelně, ale spíš si vybírám dle toho, jaký bude host. Pro mě zatím nejzajímavější host byl v době oslav vylodění v Normandii. Byl to tuším nějaký expert na tohle téma a na dotazy odpovídal hodně pohotově a věděl toho opravdu dost i po technické stránce, což mi imponovalo a opravdu se zájmem jsem tenhle díl sledoval. Naopak nejméně zábavné jsou díly (klasicky) s politikama. To mě už vážně moc nebere. 70% ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Výborný projekt Čétéčka. Jediné výhrady bych měl k častému vybírání politických hostů, kteří občas postrádají zajímavost, když politika vidíte v Otázkách Václava Moravce a hned v Hyde Parku, tak HP radši vypnete. Problém, který neovlivním jsou dotazy přes skype, telefon a přes přímé vstupy. Stačilo by větší množství zajímavých a exkluzivnějších hostů a Hyde Park by měl daleko větší sledovanost. Taky musím podotknout, že nejsem televizní divák, ale více internetový. Mám na mysli, že si HP radši pustim na internetu ze záznamu. ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Výborný publicistický pořad, když nad tím tak uvažuji tak je u nás možná nejlepší. Oceňuji, že tento pořad je asi nejlepší možností jak se na něco zeptat někoho s kým se asi nikdy nesetkáte. - O kvalitách jednotlivých epizod rozhoduje výběr hostů, který mi ale někdy přijde nezajímavý. Ale nemůže být každý den posvícení. A právě někdy neatraktivní hosté mi nedovoluji jít na pět hvězdiček. 75% ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Pořad na solidní úrovni. Je to sice ničím originální interakce mezi divákem a hostem, ale člověk se dozví kvalitní informace. Zábavné jsou živé vstupy do vysílání třeba z metra, kolejí studentů a dalších lokací. Tazatelé jsou vskutku někdy originální a vtipní, i když asi i nechtěně :). Vzhledem k předvolebnímu seriálu, kde se představují volební strany zvyšuji hodnocení na 4*. 74%. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, pane Takáči, i ty jsi pokrytec. A všichni ti, co sedí proti tobě rovněž. Takže se nic nevyřešilo za hodinu tlachání, masturbování, neobvyklých sexuálních praktik a jen chudáci diváci zoufalí z toho, že těm orgiím nemůžou být přítomni, píší stěžující si sms. Pořad s nechutným moderátorem, nazývejme ho tím správným termínem "prase", který si dovolil vypůjčit název od proslulého britského parku, je tady od toho, aby jen zamázl odpadní vysílání na nějakém ubohém televizním kanálu s nula procentní sledovaností. Tenhle park hodně smrdí odpadem. Procházku v něm rozhodně nedoporučuji, protože ten hnilobný zápach nesmyjete ze sebe hodně dlouho. Takáči, ty jsi sympatickej jak vrták v prdeli. 0% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o první komplexně interaktivní pořad ČT 24. (Kmotr76)
  • Diváci mohou posílat do pořadu otázky přes Facebook, Twitter, Google +, SMS, nebo mohou zavolat po telefonu či Skypu. (Kmotr76)

Reklama

Reklama