Reklama

Reklama

Nezvladatelného jazzmana Natea (Mickey Rourke) chytí při krádeži auta. Brzy na to se ocitne uprostřed pouště s pohledem upřeným do hlavně pistole. Nate však záhadně unikne smrti, vyhne se kulce a utíká hlouběji do pouště, kde v moři písku najde záhadný cirkus. Instinktivně ho to táhne k Lily (Megan Fox), Ptačí ženě, jenže ta opakovaně odráží jeho sváděcí pokusy. Nicméně postupem času rozpozná Lily v Nateovi svou poslední šanci, jak uprchnout ze života v zajetí. Jenže jen co se začne psát první kapitola jejich vztahu, objeví se bohatý podnikatel Happy Shannon (Bill Murray) a hrozí, že zničí jejich šanci žít šťastně až do smrti… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

oLí 

všechny recenze uživatele

Na konci to celé má zřejmě docela zajímavou myšlenku, jestli jsem to dobře pochopil, tak se celkem povedla. Ale než se k tomu člověk celým filmem prokouše a pronudí, to je peklo. Celou dobu je to tak zvláštní a docela dost pitomý, že něco "chytrýho" člověk před závěrečnými titulky prostě nečeká. A jelikož mě oblečená Megan svým výstupem spíš irituje, nevidím jedinej důvod si tenhle film pustit znovu. 3/10 ()

Javad 

všechny recenze uživatele

Nie príliš vydarená, uplakaná rozprávka na dobrú noc pre dospelých. Od začiatku do konca, s minimálnymi prestávkami hrajúca pekná pomalá hudba udržuje ako jediný prvok pokope celý film. Traja hlavný herci zahrali svoje klasické štandardy a sú vlastne jediným lákadlom pre väčšinu divákov PASSION PLAY. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Óu.... áu... tak toto nezachráni ani sexica ako Megan Fox. Zúfalstvo od začiatku do konca. Zahodiť a zabudnúť. Jedna hviezda za krehko vyzerajúcu Megan a niektoré momenty, ktoré, musím s premáhaním priznať, boli esteticky a emocionálne vydarené, hoci boli zároveň šialene gýčové. Odporúčam ako masturbačnú pomôcku pre násťročných fanúšikov zúbky odhaľujúcej Foxice... na nič iné sa to nehodí. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Holka s křídlama, i když je to Megan Fox, podle mě nemůže stačit na celej film. Mickey Rourke je sice správnej drsňák, má ksicht jak z mlejnku na maso, ale jeho postava byla taková jakože o ničem a přesně k tomu jeho ksichtu mi to nešlo. Ani ten Bill Murray nebyl ve své roli dobrej, ale ve všech 3 případech je to spíš cgyba scénáře/postav, ne herců. Ani se nebudu zmiňovat o těch několika digitálních efektech, ktery byly všechny dost hrozny... stejně jak ty nedigitální. Prostě a jednoduše - byl to dost vopruz se na to koukat. A tim pádem aji nuda. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Řekli byste, když se někde sejdou Mickey Rourke, Bill Murray a Megan Fox, že by mohlo jít o zajímavý film. Možná takový vzletný... A pak vás realita usadí na zadek. Už prvních deset minut filmu přináší neustálé otázky. To ho dostala jen jedna rána pěstí? Proč nešel zpět k autu? Proč ten cirkus vypadá jako v Carnivale? Jak to, když si dají drink v noci, při okamžitém následném útěku je den? Atd., atd. Abyste však byli v obraze – nějaký mafiánský poskok, dříve slavný jazzový muzikant, který vybírá výpalné a asi je i feťák (Mickey Rourke) je přepaden, odvezen do pouště, ale než je zastřelen, indiáni v bílých krojích zastřelí vykonavatele popravy. Poskok, místo aby se vrátil k autu, jde přes hory a kopce, až v údolí uvidí cirkus a v něm opravdovou ženu s křídly. Přemluví ji k útěku a plánuje ji prodat mafiánskému šéfovi (uťápnutý Bill Murray), který ale na něho poslal popravčího, protože mu přeřízl manželku... Celé se to snaží o poetiku v drsném světě mafiánů a překvapivou pointu na závěr – k níž ale film nijak nesměřuje, ani ji vlastně nevysvětluje a nenaplňuje, prostě je tam jen kvůli jistému šoku pro diváka a jakémusi vyznění. Ale když se nad tím zamyslíte, tak to prostě jenom nedává smysl. Btw, všimněte si v titulcích, že Megan Fox oblékal Armani. Možná mysleli tu noční košilku? A ještě jeden detail – jak moc hudba připomíná soundtrack z Fontány. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Mickey Rourke označil film za příšerný. Později se za svůj výrok omluvil s tím, že měl tehdy špatnou náladu, byl zrovna na večírku a snažil se zbavit reportéra. (Eldrick)
  • V roli "Icemana", nájemného zabijáka na začátku filmu se objeví známý zápasník Chuck Liddell. (Eldrick)

Související novinky

Vášnivá hra Billa Murraye a Megan Fox?

Vášnivá hra Billa Murraye a Megan Fox?

18.01.2010

To by byla opravdu bizarní představa (na druhou stranu, Billovi jsme uvěřili, že dokáže sbalit Scarlett Johansson, že?). Jde, jak jinak, pouze o hereckou spolupráci. V mysteriózním thrilleru Passion… (více)

Reklama

Reklama