Reklama

Reklama

Nezvladatelného jazzmana Natea (Mickey Rourke) chytí při krádeži auta. Brzy na to se ocitne uprostřed pouště s pohledem upřeným do hlavně pistole. Nate však záhadně unikne smrti, vyhne se kulce a utíká hlouběji do pouště, kde v moři písku najde záhadný cirkus. Instinktivně ho to táhne k Lily (Megan Fox), Ptačí ženě, jenže ta opakovaně odráží jeho sváděcí pokusy. Nicméně postupem času rozpozná Lily v Nateovi svou poslední šanci, jak uprchnout ze života v zajetí. Jenže jen co se začne psát první kapitola jejich vztahu, objeví se bohatý podnikatel Happy Shannon (Bill Murray) a hrozí, že zničí jejich šanci žít šťastně až do smrti… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

Topzine.cz (Jan Novotný)

"Především je třeba upozornit na pravděpodobně doposud nejlepší herecký výkon modelky Megan Fox. Postava Lily coby zrcadlo krásy, čistoty a křehkosti v podobě nešťastného anděla je úžasná. O něco horší bylo uvěřit hlavnímu mafiánovi (Bill Murray), že svou roli drsňáka myslí opravdu vážně. Murray ve…" více

Související novinky

Vášnivá hra Billa Murraye a Megan Fox?

Vášnivá hra Billa Murraye a Megan Fox?

18.01.2010

To by byla opravdu bizarní představa (na druhou stranu, Billovi jsme uvěřili, že dokáže sbalit Scarlett Johansson, že?). Jde, jak jinak, pouze o hereckou spolupráci. V mysteriózním thrilleru Passion… (více)

Reklama

Reklama