Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní večerní sportovní zpravodajství soukromoprávní televize Nova, které každý den následuje po pořadu Televizní noviny, obsahuje krátký sestřih z nejsledovanějších sportovních událostí jako jsou fotbal, hokej, tenis nebo formule 1. Na závěr sportovní relace je rubrika zvaná "Borec na konec", kde jsou uveřejňovány zdařilé, kuriózní, vtipné či nepovedené sportovní výkony. (zdeny99)

(více)

Recenze (134)

Basketak8 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nechutně vytvořené sportovní noviny. Dozvíte se zde celkem 3 věci: výsledky fotbalu, výsledky hokeje a rubriku Borec na konec. Občas zde také padne zmínka o tenise, ale ostatní sporty asi TV Nova zapomněla. Pokud ČR něco vyhraje, tak se zde poté o této události mluví téměř až do konce. Možná ten Borec na konec byl dobrý nápad, ale časem také omrzí… 1/10 ()

nopud 

všechny recenze uživatele

Dal bych víc, kdyby tento pořad nebyl tak zatížený na Barcelonu. Neustále zaznívá, že "Barcelona je nejlepší fotbalový tým na světě", "Barcelona má ve svém kádru nejlepšího Messiho", "Barcelona utrpěla porážku" - tohle zaznělo, když ji porazil Bayern Mnichov. Nemohli říct, že Bayern vyhrál. Prostě tady tenhle detail mi velmi vadí, třebaže fotbal vůbec neřeším. Ale našlo by se toho i víc a až si vzpomenu, tak to sem zajisté připíšu. ()

Reklama

fleker 

všechny recenze uživatele

Pavel Póvlíček, jedna z největších osobností české televizní zaza scény,,,známý též jako "blbec na konec" (sportovní kruhy), "keporkak" (pražská dermatologická ambulance) nebo "lejdy kolotoč" (domov důchodců)... *******Pavel Póvlíček byl počat v roce 1973 na jednom z pražských kolotočů. Jeho dětství bylo velice rušné. Vystudoval obchodní školu a v 18ti letech si založil v Praze malý obchůdek s čokoládou pro psy, protože "psi", jak říkal Pavel, "jsou a budou".Bohužel začal s obchodováním asi ve špatnou dobu protože krátce na to z Prahy vymizela většina psí populace. V září téhož roku, na své narozeninové party se klaunovi na klíně svěřil, že by chtěl do evropy a protože rodiče pro něj vždycky chtěli to nejlepší, dostali Pavla dokonce do Evropy2. Odtud ho ale po roce propustili, protože měli pořád votřískaný futra. Následně se Pipi přidal k cirkusové společnosti NOVA, kde mu přidělili funkci hlavního kolotočníka. Zde bohužel jeho stopa končí.... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nováci pojali sport po svém, nic proti, na sportovní noviny měli vždy jen sotva čtyři minuty, bez znělky asi tak dvě. Ale jakmile se pustili jejich "experti" Poulíček s Tittelbachem do komentování hokeje či fotbalu, poznali jste hned, co je to sportovní peklo a pro koho se tam za totálně zprzněný komentář vaří voda. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Miluju, když sportovní zprávy uvádí někdo, kdo si plete Mariána Jelínka s hokejovým trenérem Finska, Tomáše Vokouna s Martinem Pruskem a při představování soupisky týmu vyhrkne jen "první lajna, druhá lajna, třetí lajna, obranné dvojice a v bráně Prusek, přesněji řečeno Vokoun." Kdyby na Nově uvádělo sport hrablo na sníh, vyšlo by to takřka na stejno. Pro televizi Nova 2* za občas exkluzivní rozhovory, které se povedly získat jen jim. Chcete-li přehledné sportovní zpravodajství, pusťte si Branky, body, vteřiny. ()

Zajímavosti (1)

  • Od Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2013 je v každém díle reportáž, ve které zazní klavírní melodie skladby "Someone Like You" od britské zpěvačky Adele. (nopud)

Reklama

Reklama