Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Redakce zpravodajství a publicistiky pro vás každý týden připravuje třicet minut strhujících reportáží. Příběhy štěstí, proher a objevů.

Jedno téma a několik reportáží, které ho překvapivě variují - velké věci, velké osudy, velké události. Tzv. pozitivní publicistika diváka nejen informuje, ale také potěší, někdy i pobaví a inspiruje. Velké příběhy ho mohou snad i dojmout. Přijďte se každé pondělí od 21:30 přesvědčit, že seriózní informace vědců, historiků a očitých svědků nejsou nudné.

Magazín Televizních novin Víkend se na obrazovkách poprvé objevil 18.3.2005 a postupem času ho diváci vynesli mezi nejsledovanější publicistické Víkend pořady v ČR. V první polovině roku 2007 ho průměrně sledovalo více než 1 330 000 diváků. V procentech to znamená, že Víkend si vybralo 48 % procent lidí mezi 15 až 54 lety, kteří měli v pondělí po 21. hodině puštěný televizor. V kategorii mladých diváků mezi 15 až 24 lety to bylo dokonce 58 %.

Nejčastější témata se týkají osudových momentů moderních lidských dějin, přírody, techniky, medicíny, sportu, ale také netradičního představování rozličných profesí, které reportér vyzkouší na vlastní kůži. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

Kariya odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se takhle jednou jakožto metalista o sobě dozvěděl věci, které bych se o sobě, nebýt naší milované televize Nova, asi nikdy nedozvěděl. Jako třeba to, že jsem satanista. A nebo že poslouchám zásadně buď jen zvracení, chrchlání, nebo transvestity. O největších a nejslavnějších kapelách zde nepadlo jediné slovo. Od té doby vím, že princip Víkendu NENÍ divákovi poskytnout objektivní informace, ale tupě něco pohanět, pomluvit, popřípadě opačně tupě vychválit. A lidi tyhle svinstva polykaj. Ach jo! ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Jestli mě něco dokáže chytit za srdce, abych se o něco opravdu zajímal tak je to víkend a reklamy na něj. Připravují nám snad většinou novou várku věcí, které jsme nevěděli. V dnešní konkurenci podobných pořadů si ho vážím a vnímám ho mezi nejlepšími, i když má lehký nedostatek serioznějších informací. Tak trochu mi splývá s Loskutákem nízké kvality a to mě mrzí. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Polhodina venovaná krátkym televíznym reportážam, ktoré aspoň zdanlivo spája spoločná téma. Nápad je to celkom zaujímavý, ale v spracovaní redakcie spravodajstva a publicistiky českej, komerčnej televízie Nova to nevyznieva zrovna najlepšie. Má to charakter pravidelného, víkendového bulváru, v ktorom sa sem tam obliskne niečo fakt dobré. Avšak popri ostatných reláciach, ktoré produkuje táto televízia je to pomerne znesiteľné. ** ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Víkend obsahuje mnohdy zajímavé reportáže. Ovšem některé reportáže tvoří hlupáci, takže pokud jste do aktuální tématu alespoň trošku zasvěcení, tak budete velmi zklamaní. Nejenom, že se nic nedovíte, ale když budete mít štěstí, tak najdete i podstatné odchylky. Občas reportáž zaujme. Zejména v počátcích vysílání jsem to pravidelně sledoval. Slabé 3*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dle mého jeden z těch lepších pořadů, co zplodila TV NOVA. Nemám s ním skoro žádný problém, rád se podívám na zajímavé reportáže na dané téma(ta). Jde o to, že většina lidí haní podobné „projekty“ už jen z principu, že pochází zrovna z dílny neoblíbené televize, přitom na nich není nic špatného. Většina negativních komentářů ani není schopná vlastně uvést důvod, proč tomu daní uživatelé dali tak špatné nebo nízké ohodnocení…ale tak tomu není jen zde… ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama