Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svižné, přesné, užitečné, tak hodnotí svou vlastní zpravodajskou relaci TV Prima. Ta má podle druhé nejúspěšnější komerční televize u nás přinášet přehled nejdůležitějších a nejzajímavějších událostí uplynulého dne doma i ve světě. (Paity)

Videa (2)

Trailer

Recenze (109)

El_Shafo odpad!

všechny recenze uživatele

Infotainment podobně nevkusného, ale snad ještě amatérštějšího ražení než na Nově. Zlo moderního věku, hrob demokracie. Nechci si raději zjišťovat, jakou sledovanost má chudák Šebrle (že se mu nechce raději žebrat u kostela), stačil mi jeden hysterický záchvat volání po odebírání volebního práva na základě sesbíraných dat z předem instalováných štěnic v televizních přijímačích, který jsem zažil, když jsem nedávno zjistil, kolik voličů se dívá na Borhyovou s Korantengem, a dosud jej zcela nerozdýchal. A to ani neposuzuji, co vysílají, ale jak. Ta forma je prostě neuvěřitelná a nepochopitelná. No a mám-li přece jenom zhodnotit i obsah, vybavuje se mi, že ve Springfieldu mají rádio KBBL: Kecy, Blbosti, Bláboly, Lži; netrpělivě očekávám přejmenování TV Prima po jeho vzoru. Ne, opravdu nevím, proč se na primácké zprávy někdo dívá, vždyť pro chvíle masochistických choutek tady máme do extrému dotažený, a přece krystalicky čistý trolling na TV Šlágr. ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

Po opětovném zhlédnutí musím hvězdičku ubrat, a i tak je možná mé hodnocení příliš vysoké. Rozhodně jsem nečekal, že v průběhu pořadu bude reklama, chucpe. A taky nevydejchám přítomnost "největšího profesionála, kterého nade vše zbožňuju", Káji Vořecha, který je, nebo aspoň byl, nejoblíbenější "zprávař" v republice, což absolutně nechápu!!! Zřejmě otylé paní v domácnosti nad ním svým způsobem ujíždějí... Bohužel si musím postěžovat (a taky právem), že složení moderátorů a redaktorů komerčních stanic je totálně tragické!!! Takže opakuji: Zprávy se dají sledovat jen na ČT!!! ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Prima v těchto nelehkých dobách překvapuje mimořádnou objektivitou a věcností, což je v těchto propagandistických dobách čin mimořádný. Když se někde shromáždí lidi, zajímá se, proč tam byli, co tam zaznělo, co rezonuje ve společnosti. Neodvádí pozornost, nedělá propagandu, neznásilňuje události ani nevymývá mozky. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky prostě musím dát. Ne, že by zprávy plné bouraček a dalších neštěstí pro mne představovali novinářský vrchol, ale proto, že musím ocenit, jak to dělá v posledním roce Prima dobře. Rozdělení zpráv na normální, krimi a VIP, přičemž je naprosto upozaděn sport. Každému se to nezdálo a teď všichni vidí, jak to funguje. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Stejná, tedy mizerná, kvalitativní úroveň jako "Televizní noviny", akorát kratší - jsem na rozpacích, jestli je to klad nebo zápor :-? A hlavně co nejvíc katastrof! 30% EDIT: Po dvou letech se zhnuseným šklebem ubírám hvězdici - zavedený profil 15 minut běžných nejdůležitějších zpráv + 10 minut Krimi + 10 minut Krimi plus + 15 minut píčovin o celebřitích udělal ze "zpravodajství" TV Prima pořad zbytečnější než minizprávy TV H@vna a to už je prakticky na odpad. 15% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Ve zpravodajské relaci se vystřídalo 9 moderátórů, a to Terezie Kašparovská, Tomáš Drahoňovský, Sandra Parmová, Roman Fojta, Mirka Čejková, Pavel Zuna, Jiří Chlum, Světlana Zárubová a Martina Gavriely. (chleba24)

Reklama

Reklama