Reklama

Reklama

Velký třesk

  • Česko Hledání zmizelých (více)
Trailer

Intenzivní pátrání po pohřešovaném končí... na počátku. Jedné pozdní noci v Los Angeles, zavítá návštěva ke dveřím soukromého očka Neda Cruze (Antonio Banderas). Ruský boxer nedávno propuštěný z vězení přichází s lukrativní nabídkou práce. Úkol zní najít jeho ztracenou sestru Lexie a její skrýš diamantů v hodnotě 30 milionů dolarů. Cruz však brzy zjistí, že zdánlivě běžný případ pohřešované osoby může zavinit konec světa, jaký známe dnes. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Wally odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozný...vůbec nechápu hodnocení nad 2*, které jsem ochoten připustit kvůli barvičkám a nahé Autumn Reeser. Jinak totální blbost...A.Banderas má to nejlepší za sebou a v podstatě nic nehraje, kecy o protonech a elektronech jsou mimo a hvězdná trojka policajtů vyloženě trapný výkon... Akce žádná, mysterióznost taky tak a závěr jedna velká trapárna...stacilo v klidu auto odstavit na krajnici a koukat... Za mne prostě nic k pochválení... ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Pro mě velmi milé překvapení. Toníček hláškuje, jak nejlépe dovede, tváří a chová se jako detektiv Marlowe. Do tohoto kriminálního mišmaše přihoďte trošku debat o elementárních částicích a podstatě vesmíru. Přimíchejte něco málo nepochopitelností a stylu z Lynche a Jarmusche. Poslužte si hudbou, která Vás rozladí až po prášcích, či jiném matroši. To celé zabalte do Noir obalu, nahoďte lehký úsměv a vyjde Vám The Big Bang. ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Hodně šílený film s divný vizuálem, který trochu páchne laciností, ale umí ukázat náznaky stylu, prodá každou povedenou hlášku a dělá z Tonyho zase frajera. Obsazení hraje na známé a levné ksichty, scénář namáčí každý oslí můstek do tak divné omáčky, že ke konci uvažujete o krevním testu nejen pro tvůrce, ale i pro sebe... 50% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já už nevím, kdy jsem Tondu Banderase viděl naposled v nějakým dobrým vostrým filmu, kde se jako správnej proutek s ničím a nikým nesere. Buď dabuje kocoura v botách, dělá otroka dvěma zasraně votravnejm špionskejm harantům a nebo se objevuj v absolutně nevýrazných rolích, které staré dobré Desperado nepřipomínají ani z procenta. Tenhle film měl náznak něčeho dobrého, ale zabila to děsně nudná atmosféra, u který jsem myslel, že umřu smutkem. Antonio se tam chová jak mrtvola, chodí z jednoho záběru do druhého a snaží se tvořit alespoň nějaké hodnoty. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Banderasovic Toníček konečně zavadil o roli, v níž nemusí dělat trapné křoví nějakým otylým Špiónovic fakanům a náramně si to užívá! Vymazlená Chandlerovka, ve které i femme fekale Sienna Guilroy nevypadá jako reklama na zvracení jídla a kde moc nevadí, že se ani po sto letech v Americe Antonín stále nezbavil přízvuku cigoše z Malagy. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Ed Limato, slavný filmový agent, který pracoval například s Richardem Gerem nebo Melem Gibsonem, se dle vlastního vyjádření do filmového scénáře na první pohled zamiloval. Účast ve filmu nasměroval bezprostředně Antoniu Banderasovi, jemuž se shodou okolností scénář zalíbil stejnou měrou. (Conspi)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v okolí mesta Spokane, ktoré sa nachádza na severozápade USA v štáte Washington. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama