Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kolik mužů může skutečně milovat jedna žena?  Podmanivý příběh ženy zkoušené životem plným vášně, krutostí osudu a nespoutané lásky. Film odehrávající se na jižním Slovensku, na samotě ukryté v meruňkových sadech, vás vtáhne do víru vášní tří mužů k jedné osudové ženě a její lásky k nim, se všemi strastmi a radostmi, které dokáže přinést jen život. Slunce, vůně dozrávajících meruněk a hledání vlastního štěstí si vás získají v příběhu silné ženy, která miluje a touží být milována… jako my všichni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Babous odpad!

všechny recenze uživatele

Celkem zdlouhavé a nezajímavé drama o ženské a třech starších mužích. Polovině dialogů jsem nerozuměl - mísila se tam slovenština s maďarštinou, to ale ani moc nevadilo, protože dialogy byly celkem o ničem. Nic moc až na pěkné houslové melodie a záběry jižního Slovenska - nikdy jsem si neuvědomil, že to tam je skoro jako ve Středomoří. ()

decay 

všechny recenze uživatele

Asi keby som to videl niekde inde ako na bažante v Kysuci s fľašou vínka, tak hodnotenie by bolo o stupeň menšie. Ale fakt neviem, asi ani nie keď tak nad tým rozmýšľam. Celý čas film podkresľuje dobrá hudba, kamera je tiež fajn. Tým čím si ma získal boli reálie. Bebjak sa vysral na vyumelkovanú súčasnosť, ktorá vo väčšine prípadoch ani neexistuje (napr. Polčas rozpadu, Tajnosti) natož funguje, ale vsadil na poetiku a najmä tradície na ktoré dosť zabúdame. Zdá sa, že toto je ten pravý recept na to ako rozprávať príbehy u nás a o nás. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Rád si posvietim na naše nové filmy, som zvedavý ako sa nám darí preklenúť to málo produktívne obdobie, ktoré je dúfam za nami. P. Bebjak je momentálne jeden z našich najusilovnejších režisérov a jeho nedávny horor Zlo bol celkom vydarený. V prvom rade musím vyzdvihnúť fantastickú hudbu, ktorú si jednoducho všimnete, lebo je jej vo filme dosť a je vážne skvelá. Nepreženiem ak poviem, že za takú hudbu by J. Dobrakov určite dostal poklonu aj v holywoode. Príbeh je typicky slovenský- čiže tragický, možno až príliš, ale z filmu som mal dobrý pocit. Pri dialógoch ma neoblieval pocit trápnosti, bolo to prirodzené. Obsadenie niekoľkých nových tvárí filmu pomohlo, pochváliť treba aj osadenie príbehu do slovensko - maďarskej oblasti. Futbalový zápas a hláška :"Čo pískaš, ty piča slovenská!" , ma pobavila a rybárov i milovníkov prírody určite zaujme ojedinelý lov sumcov. Vo filme sa často nalieva "barac- pálenka" a normálne som na ňu dostal chuť. Škoda, že nemám. Trochu zamrzí, že sa film podrobnejšie nevenoval detailom. Mnoho divákov si iste kládlo otázku, čo urobila so svojím bytom v meste, kde pracuje, z čoho žijú jej dvaja vyvolený a možno by tým film získal zaujímavý sociálny podtón. Celkovo solídny slovenský film po ktorom určite dostanete chuť na barac- pálenku, marhule, sumca alebo dobrú rybačku...Jemný nadpriemer, ale prikláňam sa k štyrom. 70%. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Letní slovenská spíše epická atmosférická paráda, z které to vedro a upocená tílka působí na diváka jako by tam byl. Attila Mokoš je tady asi největší herecká extratřída jako obvykle, ale Szidi Tobias zahrála nejodvážněji ( za to hvězda navíc) - tak takhle odvážný milostný nahý scény se v Čechách netočej a já myslel, že Peter Bebjak se montuje jen do seriálových kriminálek ( Čára čestná vyjímka) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Po delší době slovenský film, který poukazuje na podstatu lidských problémů. Dobře napsaný scénář, dobrý výběr hlavní představitelky. rozhodně film, který stavím výš než všechny Šulíkovi pokusy, které jsou pro mě nepřesvědčivé, jako třeba "Zahrada". Nedivím se nízkému zájmu ze strany uživatelů CSFD, opak by mě překvapil. Většina má raději fantasy a odvrat od reality, a to proto, že tu realitu prostě žít neumí. Dobře to vystihl i uživatel "Don Martini", že je třeba vrátit se k dobrému řemeslu, které se vytratilo z českého i slovenského filmu. Píseň, kdy jsem Szidi Tobias (zpívá ve třech jazycích), slyšel prvně, a hned mě překvapilo, jak je zralá pěvecky, i žensky: http://www.youtube.com/watch?v=zuIpJDx8mEY&list=PLoL31YLXvm4uLPV2ZBQgfD5wBwB3lM2U4 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Autor scenára Peter Lipovský je v skutočnosti manželom predstavitelky Bábiky, herečky Szidi Tobias. (BathoryMan)
  • Pre finančné dôvody a tiež pre nevyhovujúce poveternostné podmienky sa výroba filmu natiahla na 5 rokov. (BathoryMan)

Reklama

Reklama