Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hlubinách 486 metrů vysokého finského pohoří Korvatunturi se nachází nejstřeženější tajemství Vánoc. Čas vyhrabat ho právě nastal a je více než jasné, že po těchto Vánocích už nebude nikdo pochybovat o tom, že Santa Claus existuje. (Allien.9)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv to během těch 75ti minut nestačilo nudit, stejně se defacto nic nedělo. Atmosféra by tu sice byla, stejně jako originální nápad, ale humoru či hororu je tu poskrovnu - pouze v závěrečných 15ti minutách, a to navíc v poněkud chudém zastoupení. Škoda, z tohohle námětu se dalo vytřískat daleko víc. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* autoři využili zkušenosti z dvou předchozích kraťasů do tohoto akčního mysteriózního snímku. Bohužel na délce skoro hodiny a půl se většina původního kouzla vytratila, i když není zase tak špatný. Já mu však víc než 3 hvězdy dát nemůžu a není důvod si ho zopakovat. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Pořádná ujetina. Autoři museli mít fakt koule, když s něčím takovým vyšli na trh. Nicméně snímek nepostrádá jistou severskou přírodní krásu, kterou u takovýchto filmů tolik obdivuji. I trefně zvolenou hudbu. Celkově vzato se ale nejedná o nic světoborného. Jde o film, který ani nepotěší, ale ani neurazí. Ideální na obrazovky televizí ve štědrý den. ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Tak som sa na staré kolená konečne dozvedel ako to je naozaj s tým Santom. Od filmu som čakal neakú väčšiu akciu. Ale elfovia s krompáčmi nemali chybu. Keby bol celý film ako posledná pol hodina, dal by som viac. Tak mi to vyšlo na 50%, čo je vlastne celkom dobré, a ešte 10% prihodím za originalitu, takže je to trochu viac než dobré :-) ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Když už si dát něco s vánočním Santou, tak kam jinam se za ním vydat než na sever, že? Tento měl sice do toho rozšafného tlouštíka z reklamy na coca colu pořádně daleko a ta armáda elfů, co připomínala spíš skřety z Pána prstenů jakbysmet, ale aspoň to byla originální, v záplavě každoročně se opakujících vánočních filmů, vítaná změna s moc prima autentickým severským prostředím a třebaže se to nevyhýbalo ani některým drsnějším scénám, nakonec tím divným, svérázným způsobem došlo i na ten vánočně-epický závěr. Netvrdím, že to nemělo své mouchy, černého humoru bylo méně, než jsem čekala, uvítala bych delší stopáž a když jsem se přistihla, že si v závěrečné půlhodině mumlám něco jako " per to do něho, at' stříká krev " a " chtělo by to kruci pořádnou řezbu", uvědomila jsem si, že mi ta záplava happy pohádek už leze na mozek a zítra si nejspíš pro svou duševní očistu pustím nějaký horor. Rare Exports zůstal tak na půl cesty, ale snaha se cení a že jsou pořád ještě ty vánoční svátky, tak budu hodná a dám hezkou čtyřku. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Název filmu se objeví až chvilku před závěrečnými titulkami. (noelcoward73)
  • Identifikačné číslo pasu, ktorý patril vo filme Brianovi Greenovi (Jonathan Hutchings), bolo 314159265. Rovnaké číslice aké obsahuje Ludolfovo číslo známe aj ako "pí". (MikaelSVK)

Související novinky

S. L. Jackson – další prezident v ohrožení?

S. L. Jackson – další prezident v ohrožení?

14.05.2013

Být americkým prezidentem je prostě ta nejnebezpečnější funkce na planetě. Ale zároveň je to dobrý způsob, jak se stát akčním hrdinou. Tak to alespoň vidí Hollywood. Ani se nebudeme prohrabovat v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno