Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Puvodne jsem chtel za 3*, ale pres noc se mi to nejak rozlezelo v hlave a je to neco mezi, nicmene neni tam zadna pridana hodnota, neco objevneho, noveho, neotreleho, takze zustavam u 2*. Obcas se zasmejete, ale jinak je to sled tisickrat videneho a tak chlapum nakonec zustane jen pohled na hrud Farrisove v o dve cisla mensich cervenych satech (ty prsa malem praskly =D ) a divkam pak zase pohled na vypracovane telo Evanse (a ze ho tady ukazuje celkem casto)... ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem byl docela zvědavej. Trailer se mi líbil. Nuda to rozhodně nebyla, ústřední dvojice byla sympatická. Docela to funguvalo a i vtipné momenty se nacházely. Naopak trapné momenty se filmu docela vyhybaly a přesto, že to zrovna dvakrát originální nebylo, tak to dokázalo zabavit a rychle to uteklo. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Annu Faris mám hodně rád, i když si pořád, odkojen Scary Movie, nejsem chopen zvyknout na její blonďaté vlasy. Mám ji rád dokonce i když hraje blbku jako v tomhle. Evanse mám taky rád, zraje z něj zajímavý herec, až se oprost od komiksových supersráčů, ještě nám jednou ukáže. Tohle nebylo ani tak zábavné, jako trýznivé setkání s nesympatickými a nepříjemnými postavami (matka hrdinky, její bývalí). Ale nakonec, navzdory své průzračné průhlednosti (kdo by ale v romantické komedii čekal nějakou povalující překvapující pointu, že?), ale útržkovité zábavnosti je to v pohodě strávený čas. A už jsem dlouho neviděl film s Ivanou Miličevic. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Dva hlavní hrdinové sympatický, fajn lidi, kteří mě skutečně bavili, dostkrát jsem se i zasmála nahlas, což mi normálně moc nejde, trapný moment při kterým bych se schovávala za polštář (ano, skutečně se mi stává, že z trapnosti některých filmů na ně mohu koukat jen zpoza nějaké věci) se nenašel ani jeden, emoční pindy a žvásty, které nesnáším tam taky vlastně moc nebyly, nad trochu nelogickým myšlením hlavní hrdinky a nad nereálnými dějovými zvláštnostmi jsem mávla rukou a tak mi z toho vyšel velmi příjemný romantický současný film. Za mě lepší tři hvězdičky. Anna Faris je děsně fajn:) Měnim na čtyři, páč se mi to fakt líbí! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, kolik známých herců v tomhle filmu hraje. Na zdejší hodnocení jsem byl ale zklamanej tím, jak zbytečně vulgární tahle komedie občas byla. Ne, že bych byl nějaká fajnovka. To určitě ne. Ale i ty blbý sexistický kecy by herci měly říct s nějakou grácií, aby to nevyznělo trapně. Tady jsem z toho totiž právě takovej pocit měl. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)
  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)

Reklama

Reklama