Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Bláznivě ujetá komedie o hledání vhodného partnera pro život z řady svých ex! Anna Faris opravdu zazářila a tyhle role jsou jí ušité na míru. Chris Evans jak ho neznáme, pro dámské obecenstvo určitě zážitek z jeho neustále nahoty. Spousty vtipných hlášek a situací no a taky konečný happy-end jak to v těhle komedií už bývá! 70% ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Dva hlavní hrdinové sympatický, fajn lidi, kteří mě skutečně bavili, dostkrát jsem se i zasmála nahlas, což mi normálně moc nejde, trapný moment při kterým bych se schovávala za polštář (ano, skutečně se mi stává, že z trapnosti některých filmů na ně mohu koukat jen zpoza nějaké věci) se nenašel ani jeden, emoční pindy a žvásty, které nesnáším tam taky vlastně moc nebyly, nad trochu nelogickým myšlením hlavní hrdinky a nad nereálnými dějovými zvláštnostmi jsem mávla rukou a tak mi z toho vyšel velmi příjemný romantický současný film. Za mě lepší tři hvězdičky. Anna Faris je děsně fajn:) Měnim na čtyři, páč se mi to fakt líbí! ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Romantický bláboly nemusím, ale tohle jsem náhodou viděl, když na koukala přítelkyně a docela se to nechalo. Hlavně díky skvělé pohledné Anně. Na můj vkus to bylo až moc dlouhé. ale občas jsem se i zasmál. Ale přesto se nemůžu ubránit patosu, že všechny tyhle filmy jsou stejné. Nejdřív se seznámí či už se znají, postupně se do sebe zabouchnou, aby se v zápětí pohádali a rozešli a pak si uvědomí že patří k sobě a je tu happy end. Pokaždý je to úplně to samý! Co takhle trochu změny? ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Komedie s tak strašně debilní premisou, že musíte vypnout velkou část kritické části mozku, abyste si to byli schopni aspoň trochu užít. On totiž už jen ten nápad, že existuje něco jako maximální číslo sexuálních partnerů u žen je naprosto absurdní a zastaralý. Ally se pak dostane do smyčky přesvědčení, že je a) děvka (alespoň podle jejích kamarádek a ex-přítele), b) už měla potkat "toho pravého". Její cesta pak zahrnuje následující poznání (spoilery): lifestylové časopisy jsou zlo, kamarádky nemají vždycky pravdu (a tyhle jsou obzvlášť hrozné odsuzující slepice), ex-přítelové mají zůstat v minulosti a že nemá smysl se měnit pro druhé. Situace, za nichž k tomu dospěje jsou někdy více či méně trapné, ale nic přehnaně otřesného. Co tuhle romantiku ale tahá z bahna těžkého (pod)průměru je Anna Faris a Chris Evans. Neříkám, že rozvíjející se přátelství Ally a Colina není sbírka klišé, ale ti dva to zkrátka zvládnou uhrát takovým způsobem, že jsou sympatičtí. Za což mají můj respekt a tři hvězdičky s příslibem opětovného zhlédnutí. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející romantická komedie o dívce,která se rozhodne najít manžela ze seznamu svých bývalých milenců a přitom toho pravého má celou dobu poblíž.První dvě třetiny filmu jsou zábavnější,některé vtipy jsou podařené více,některé méně,bohužel ke konci se projeví častý nešvar těchto žánrových snímků a tím je zbytečná rozvleklost a natahování děje,než dojde k nevyhnutelnému happy endu.Ten je pro změnu opět docela zábavný,ale před tím si musíme vyslechnout pár přeslazených patetických proslovů v jejichž důsledku dojde hlavní hrdinka k prozření.Chris Evans je tu za pohledného sympat'áka,ale nic moc zvláštního to zas není a tak jednoznačným vítězem této dvojice je praštěně roztomilá Anna Faris.Na originalitu se tu samozřejmě nehraje,ale tak tři silnější hvězdičky si to určitě zaslouží. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama