Reklama

Reklama

Win Win

  • Česko Jak vyhrát a nezbláznit se (více)
Trailer

Pesimistický advokát Mike Flaherty (Paul Giamatti), který dobrovolničí coby trenér wrestlingu na střední škole, narazí díky pochybnému melouchu na mladého nadějného sportovce. Když už to vypadá, že se na něj štěstí usmálo rovnou dvakrát, vloží se do hry chlapcova matka, kterou právě propustili z odvykací léčebny, je úplně švorc a hrozí, že všechno zhatí. McCarthy se velmi zručně chopil tématu balancujího mezi dramatem a komedií a ve svém filmu Win Win se zaobírá tématy jako jsou zlomená srdce a lidskost v tom nejryzejším slova smyslu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (185)

EvAnSiT 

všechny recenze uživatele

Aj "vďaka" PFL som zhliadol trailer k tomuto snímku snáď 18 krát, avšak zakaždým som sa schuti zasmial. Mnohokrát sa stáva, že po videní ukážky k filmu si povieme, toto bude bomba. Navštívime kino, ale odchádzame sklamaní, niekedy až rozhorčení. Toto bol presne opačný prípad, kedy s malými očakávaniami zažijeme obrovské prekvapenie a spokojnosť. Skutočne zábavné od začiatku do konca, skvelé výkony všetkých zúčastnených (Bobby Cannavale prekypoval vtipnými hláškami, často aj na vlastný úkor, aj keď si to očividne neuvedomoval :-D ), proste sympatická komédia, ktorú stojí za to vidieť :-) ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Milý a laskavý snímek z dílny Thomase McCarthyho o férovosti a morálním kreditu před sebou samým, vlastní rodinou i okolím. I když je film plný klišé a natočený podle osvědčené šablony o střetu 2 odlišných světů, jež se navzájem doplňují, rozhodl jsem se nakonec jít na vyšší hodnocení. Hlavně proto, že film funguje a přenáší poselství dobra, fair play a pohody z plátna na diváky. Nesmím zapomenout ani na Paula Giamattiho, jehož dobráckému psímu pohledu málokdo odolá. Tři a půl hvězdy se zaokrouhlením nahoru. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Obyčejnost příběhu je jeho největší předností jenže zároveň i nemilosrdným katem. Všechno se zde děje přirozeně, neříkáte si každou chvíli co je zase tohle za scénáristický či jiný úlet. Ruku v ruce s tím jde ale to, že v celém průběhu vám to přijde (nebo alespoň pokud mám mluvit sám za sebe) fádní. Když si to probírám zpětně, tak z letargie mě vytrhla jen ta obrovská náhoda, že jako na potvoru ten kluk zrovna super zápasí a právník/kouč trénuje zápas a ne třeba baseball. No dobře, to jsem ochoten odpustit, alespoň trochu vzruchu do klidných vod. Ještě chci pochválit výtečnou závěrečnou (titulkovou) skladbu, ale naprosto upřímně povím, že znovu to vidět nepotřebuju. 70 % Oblíbená část- dialog při zandávání a vyndávání petlice na dveřích ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Celý film se nese v takovém pomalém, příjemném tempu, přesto jsem se ani chvíli nenudil. Musím přiznat, že jsem hlavnímu hrdinovi (perfektně jej zahrál Paul Giamatti, kterého začínám mít čím dál víc v oblibě) fandil, protože jeho situaci docela dobře rozumím. I ostatní postavy jsou sympatické, takže tady není co řešit. ()

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Na mě filmy tohoto typu fungují. Vzpomínám na dobu strávenou na americkém venkově a stačí mi koukat na exteriéry =). Win Win není zas tak moc "indie" komedie, spíš je taková rodinná, trošku smutná, ale hřejivá a happyendová. O Americe takové, jaká je. Byťse sice opravdu jedná o komedii zároveň nevýraznou a nijak extra nápaditou, mě se prostě líbila. Navíc v ní všichni opět nenápadně, ale výborně hrají. Pro McCarthyho je dobrou vizitkou, že i jeho zatím nejslabší režisérský počin si zaslouží 4 *. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Alex Shaffer (Kyle Timmons) bol v skutočnosti wrestlingovým šampiónom na strednej škole v New Jersey, a to iba rok pred natočením filmu, kvôli zraneniu chrbtice s ním však musel prestať. (Laslo)

Reklama

Reklama