Reklama

Reklama

Win Win

  • Česko Jak vyhrát a nezbláznit se (více)
Trailer

Pesimistický advokát Mike Flaherty (Paul Giamatti), který dobrovolničí coby trenér wrestlingu na střední škole, narazí díky pochybnému melouchu na mladého nadějného sportovce. Když už to vypadá, že se na něj štěstí usmálo rovnou dvakrát, vloží se do hry chlapcova matka, kterou právě propustili z odvykací léčebny, je úplně švorc a hrozí, že všechno zhatí. McCarthy se velmi zručně chopil tématu balancujího mezi dramatem a komedií a ve svém filmu Win Win se zaobírá tématy jako jsou zlomená srdce a lidskost v tom nejryzejším slova smyslu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (185)

Kmotr 

všechny recenze uživatele

Film z Hollywoodské továrny na lidské a milé filmy, které dokáží unudit a uspat. Šablona byla střižená přesně podle pravítka, bez jediné odchylky, která by mě posadila do sedačky nebo roztáhla pusu od ucha k uchu. Film o morálním poklesu společnosti, ekonomické krizi a boji o vlastní místo na slunci v paměti příliš dlouho nezůstane. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Celkem promakaný film. Hodně mě to překvapilo, všechny zápletky jsou výborné. Je zde vidět skvělý kontrast mezi vztahy a penězi a chtíčem lidí. Paul Giamatti zvládl svou roli skvěle stejně jako hodně zvláštní Alex Shaffer. Myslím, že jsem zatím neviděla ani jeden film o wrestlingu, takže originální námět, což je velké plus. Všichni herci hráli dobře a atmosféra je celkem poddajná, že vtáhne každého. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ještě na tom nejsem tak špatně, abych fantazíroval u soudu a pak musel ubytovat ve sklepě těžko přizpůsobivého Eminema Kylea. Jenže právě Kyleovy výkony na žíněnce byly nakonec tím, co dodávalo optimismus do unavených životů Mikeovy rodiny, tlumilo deprese rozvedeného Terryho a každým dalším chvatem to zlepšovalo náladu i mně. Obvykle se u nezávislých filmů zdvořile nudím, ale přes sport ke mně vede lehce přístupná cesta. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Obyčejný příběh o obyčejných lidech z obyčejného života.. Naprosto přirozeně natočeno (jako bych se dívala k sousedům za záclonkou).. Skvělý výběr hlavních rolí - jako vždy perfektní Paul Giamatti, překvapivě krásná Amy Ryan, kupodivu vtipný Bobby Cannavale a objev roku 2011 mladíček Alex Shaffer. Ps: Jsem ženská a jsem laik, ale řekla bych, že nejde o wresling (viz. popis filmu), ale o řecko-římský zápas.. ()

Krosmen 

všechny recenze uživatele

Pokud je tento film podle některých kritiků americkým filmem roku, pak nechci vidět ty ostatní. Od filmu roku bych očekával poněkud silnější zážitek a originálnější scénář. Navic žánr filmu "komedie/drama" svědčí o tom, že ani tvůrci moc nevěděli, kterou cestou se mají pustit, a tak tu nemáme ani komedii ani drama. Z mého pohledu film táhne Alex Schaffer, od jehož objevení se ve filmu je hned vše na o stupeň vyšší úrovni.Celkově vzato ale průměr, který neurazí ani nenadchne. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Alex Shaffer (Kyle Timmons) bol v skutočnosti wrestlingovým šampiónom na strednej škole v New Jersey, a to iba rok pred natočením filmu, kvôli zraneniu chrbtice s ním však musel prestať. (Laslo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno