Reklama

Reklama

Vražedná hra

Šest vysokoškolských studentů se přihlásí do nové reality show. Chtějí vyzkoušet své štěstí a také zažít slávu. Brzy ale zjistí, že jsou chyceni v pasti smrtící hry, která se tváří velmi nevinně. Pravidla jsou jednoduchá – sedm lidí, šest židlí. Jakmile přestane hrát hudba, všichni se posadí. Vždy až na jednoho. Ten zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Mania 

všechny recenze uživatele

Mám ráda, když je - téměř - ústředním 'objektem' hororového filmu dětská říkanka, hra, písnička apod. Proto jsem si vlastně pustila i tenhle snímek. Jenže, i přesto, že nápad byl opravdu zajímavý, tak postupem děje film ztrácel jakékoliv kouzlo. Rozuzlení se mi líbilo, i když bohužel muselo být většině diváků jasné už dávno před koncem. Přesto bylo milé. Trošku mi vadí, že od začátku, který je v minulosti, si jisté věci musíme domýšlet. Film určitě není děsivý, nechutný, napínavý ani nijak přitažlivý. Není to ovšem ani tak moc velká blbost, aby se na to nedalo koukat a až do konce nedoufat v nějaký nečekaný zvrat. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Ako vidím, dávam tu spomedzi ostatných najvyššie hodnotenie :) Hneď vysvetlím prečo. Hlášky a dialógy neboli až tak dementné ako sa od hororu očakáva, pointa bola celkom dobrá a zvrátená, no a herci tiež ušli. Od dobrého hororu si sľubujem minimum trápností, demencie a nelogických zvratov. A tu som dostal perfektnú nádielku. Veď načo všetko pokaziť superskvelou pointou, odhalením masky vraha a tajomstvom za dverami? Stačí tam hodiť záverečné titulky ;) Chválim. ()

Reklama

Scratt 

všechny recenze uživatele

Námět je docela zajímavý a prostředí ještě také ujde. Tím bohužel všechny klady tohoto díla končí. Postavy jsou všechny více méně nesympatické a jejich jednání je hloupé. I přes svoji krátkou stopáž, díky monotónnímu ději (nějaké ty keci, hudba, dveře a zase znovu), film začne poměrně brzo nudit a znovu už nezaujme. Avizované šokující rozuzlení je navíc průhledné jak mastný papír už zpočátku. 30% ()

Junglista odpad!

všechny recenze uživatele

Obal dvd tvrdí: "Film vražedná hra je přitažlivou studií psychologického teroru, kterou ocení fanoušci hororu. Nabízí také překvapivé a šokující rozuzlení." A teď mi jako někdo vysvětlete, KDE se cokoliv z tohohle v týhle parodii na parodii na horor nachází? Takhle nudnou sračku sem neviděl ani nepamatuju, na konec sem to přeskočil jenom proto, abych se dočkal tak šokujícího rozuzlení, že i konec Včelky Máji má větší koule. Kde má tohle dvd autodestrukční tlačítko? A můj mozek by ho potřeboval taky, abych na tohle fofrem zapomněl. ()

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Možná se někdo bude divit, co to v tom hledám, ale já v tom našel feministickou propagandu! Hnusnou, podprahovou feministickou propagandu! Když si uvědomíte: Krom Nathaniela se do TOP3 dostanou dvě nejhorší postavy, a to "správné poctivé holky", hlavně Lynn je postava, kterou jsem si přál, aby umřela co nejdřív... A ona tam straší až do konce! Prachsprostá vykrádačka zejména Sawu 2 s infantilní zápletkou se židlemi, postavami zralými do blázince a nulovou pointou. Komu tohle nebylo jasné od prvopočátku, nemá na poli hororu nakoukáno vůbec nic. P.S.: Kdo nechává Lucku Vondráčkovou dabovat ty ubrečený role? Začínám na ni být alergickej! P.P.S.: K té feministické propagandě: Všimli jste si, jak vzorná hospodyňka Lynn musí okamžitě utřít tu krev, jinak by byla celá nesvá? Tu jednu hvězdičku dávám za dobře odsýpající první polovinu, ale jak postupně umírají zajímavé postavy a zbývají ty iritující, stává se veskrze iritujícím celý film. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Bostonu (Massachusetts, USA). (GASTON73)
  • Postavy ve filmu mají stejná křestní jména jako herci, kteří je hrají. (Soundtrack)

Reklama

Reklama