Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželé Ostroffovi a Wallingovi jsou nejlepší přátelé a sousedé z ulice Orange Drive na předměstí New Jersey. Jejich pohodový život se ale obrátí vzhůru nohama ve chvíli, když se po pěti letech vrací na Den díkůvzdání domů marnotratná dcera Nina Ostroff poté, co se rozešla se svým snoubencem Ethanem. Obě rodiny by byly štěstím bez sebe, kdyby se Nina dala dohromady s úspěšným synem, Tobym Wallingem. Jenže Nina se zakouká do jeho otce a nejlepšího kamaráda rodičů, Davida. Když už není možné dále tajit jejich vzájemné jiskření, propukne samozřejmě pozdvižení. Nejhůře tuto situaci nese Vanessa Walling, Ninina nejlepší kamarádka z dětství. Následky aféry se postupně podepíšou na všech členech obou rodin, ovšem nečekaně legračním způsobem. Všichni jsou nakonec nuceni přehodnotit, co pro ně znamená být šťastný a jak někdy to, co vypadá jako katastrofa, se může ukázat jako něco, co potřebujeme ze všeho nejvíc. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (125)

viperblade 

všechny recenze uživatele

The Oranges je zvláštní film. Vypadá to jako nezávislák, ale není to nezávislák, protože na to má příliš hvězdné obsazení. Vypadá to jako komedie, ale není to komedie, na to tam je málo vtipů či scén, u kterých byste se zasmáli. A přece je na tom něco, díky čemu se na film dokoukáte a po jeho skončení vám bude připadat, že jste už dlouho takhle upřímný film neviděli. Když jsem nad tímto filmem dumal, tak jsem nakonec došel k názoru, že o tohle se snaží většina českých filmařů - točit filmy ze života, ne komedie, ne dramata ale něco mezi. Bohužel to mnohdy nevyjde, protože to nevybalancují tak, aby to bylo věrohodné, ale v tomto případě to vyšlo a já jsem rád, protože tento snímek o hledání štěstí se mi trefil přesně do nálady a proto si jej určitě někdy dám znovu. 80 %. ()

Asmodin odpad!

všechny recenze uživatele

Tak bez tohohle filmu bych mohla klidně žít. Byla to strašná nuda, ztráta času a vůbec nevím, proč jsem od toho očekávala něco víc jen protože tam hráli Hugh Laurie a Oliver Platt. Hlavní postavou je rozmazlená holka, která ve své sobeckosti zničí 2 rodiny než se konečně rozhodne nějak si zařídit život. ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Někdy nestačí věci udržovat v zajetých kolejích. Někdy potřebujete ke štěstí udělat něco, co se zdá být špatným rozhodnutím. Jak moc sobečtí můžeme být při hledání štěstí? Aneb Leighton Meester a Hugh Laurie jsou podivně pravděpodobný pár, který nevyzní směšně ani na moment. Film se silným obsazením, hezkým soundtrackem a náladou, která mi jednoduše sedla. Někdy musíte strhnout dům, abyste uviděli Měsíc. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Julian Farino se trhnul a po řadě seriálů to zkusil s celovečerním filmem a vybral si jednoho z herců, který k The Oranges přitáhl zřejmě hodně diváků. Jistě, že se jedná o Hugha Laurieho u kterého jsem si konečně vychutnala normální chůzi a ani jsem se nedivila Nině, protože je to opravdu šmrncovní chlap. Situace, která je dnes normálně zcela běžná a málokoho dnes překvapí, tak tady v těch dvou spřátelených rodinách nabyla zcela jiných rozměrů. Celou tu událost sledujeme očima Vanessy Wallingové, kamarádky Niny, kterou bych možná několikrát propleskla, ale stejně by to asi nepomohlo. Osobně se mně Leighton Meester víc líbila ve filmu Síla country, ale tady hrála svou Ninu taky moc dobře. Jinak jsem kromě Hugha byla nadšená z Allison Janney, která hrála matku Niny, protože její dohazovačské úsměvy byly v jednu chvíli nepřekonatelné. Byla to taková příjemná podívaná s trochu hořkou příchutí. Kdyby šlo dát tři a půl, tak bych to dnes uplatnila. 75% ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Leighton Meester balila Hugha Laurieho už v Dr. Houseovi (dívka se sporami na mozku), ale podařilo se jí to až ve West Oranges v New Jersey. Vzhledem k tomu, že vztahy se staršími muži jsou mi bližší než košile, neřešila jsem, na čí stranu se přiklonit, a v komentáři si výjimečně odpustím filozofování na téma "kam až má člověk právo v rámci svého osobního štěstí zajít?", a řeknu jen, že oranžští jsou stejně průměrní jako moji nebo vaši sousedé (jen ta vánoční výzdoba je u nás díkybohu uměřenější), vypravěčka příběhu je psychicky i vizuálně komplikovaná, ale párek "hříšníků" je k sežrání. Ostatně na Davida s Hughovýma psíma očima by se člověk nedovedl zlobit, ani kdyby brutálně zavraždil žárovičkového sněhuláka. (více zde) ()

Galerie (101)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2011 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Leighton Meester a Hugh Laurie se už setkali ve velmi podobné roli. Ve dvou epizodách třetí série seriálu Dr. House (od r. 2004) hrála Leighton Meester dceru pacienta, která se zahleděla do Dr. House (Hugh Laurie) a doslova ho pronásledovala v nemocnici. Tento románek skončil především kvůli nepřejícnosti Cuddyové (Lisa Edelstein) a tomu, že postava Leighton byla pod zákonem. (JosefMatus)

Reklama

Reklama