Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželé Ostroffovi a Wallingovi jsou nejlepší přátelé a sousedé z ulice Orange Drive na předměstí New Jersey. Jejich pohodový život se ale obrátí vzhůru nohama ve chvíli, když se po pěti letech vrací na Den díkůvzdání domů marnotratná dcera Nina Ostroff poté, co se rozešla se svým snoubencem Ethanem. Obě rodiny by byly štěstím bez sebe, kdyby se Nina dala dohromady s úspěšným synem, Tobym Wallingem. Jenže Nina se zakouká do jeho otce a nejlepšího kamaráda rodičů, Davida. Když už není možné dále tajit jejich vzájemné jiskření, propukne samozřejmě pozdvižení. Nejhůře tuto situaci nese Vanessa Walling, Ninina nejlepší kamarádka z dětství. Následky aféry se postupně podepíšou na všech členech obou rodin, ovšem nečekaně legračním způsobem. Všichni jsou nakonec nuceni přehodnotit, co pro ně znamená být šťastný a jak někdy to, co vypadá jako katastrofa, se může ukázat jako něco, co potřebujeme ze všeho nejvíc. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Ten tvůj komentář mě pobavil, to nebyl žádný vypravěč, ale jedna z verzí prý obsahuje komentář pro nevidomé, tak jestli jsi spíš neslyšela tohle. : )

ivishka

ivishka (hodnocení, recenze)

Stáhlé to už mám, ale kromě titulky.com nikdě jinde nejsou k nalezení a já tam nemám účet, takže to mohu vidět jedině až za 14 dní....

na příspěvěk reagoval wendus92

Lama.Lama

Lama.Lama (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo, jestli se dá už tenhle film někde sehnat ke zhlédnutí? O.o 

Doski

Doski (hodnocení, recenze)

Lidi, nevíte co bude? :( Já se docela dost těšil. Přecejen ten trailer vypada fakt dobře, takže doufám, že ho uvedou.

SLOTH

SLOTH (hodnocení, recenze)

to slouží k tomu, aby si měla přehled o filmech které sama vlastníš:) ps : připrav se na nadávky a na kritiku , že si to máš zjistit sama a t d.:)

wendus92

wendus92 (hodnocení, recenze)

MinnieBonnie: Celosvětovou premiéru to bude mít v prosinci 2012, jinak jsem teď někde četla, že se to bude hrát ve vybraných amerických kinech "už" někdy v říjnu/listopadu. 

Rinkiarinka

Rinkiarinka (hodnocení, recenze)

Teď mě tak napadlo, Leighton Meester hrála v jedné epizodě Dr.House dívku, která ho chtěla svést a on ji odmítl. No a teď se jí to tak trochu podařilo :D

pufina

pufina (hodnocení, recenze)

Nevíte kdy se chystá premiéra? Jsem na Hugha docela zvědavá, stejně jako na to, co nám předvede Julian Farino :-)

Reklama

Reklama