Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželé Ostroffovi a Wallingovi jsou nejlepší přátelé a sousedé z ulice Orange Drive na předměstí New Jersey. Jejich pohodový život se ale obrátí vzhůru nohama ve chvíli, když se po pěti letech vrací na Den díkůvzdání domů marnotratná dcera Nina Ostroff poté, co se rozešla se svým snoubencem Ethanem. Obě rodiny by byly štěstím bez sebe, kdyby se Nina dala dohromady s úspěšným synem, Tobym Wallingem. Jenže Nina se zakouká do jeho otce a nejlepšího kamaráda rodičů, Davida. Když už není možné dále tajit jejich vzájemné jiskření, propukne samozřejmě pozdvižení. Nejhůře tuto situaci nese Vanessa Walling, Ninina nejlepší kamarádka z dětství. Následky aféry se postupně podepíšou na všech členech obou rodin, ovšem nečekaně legračním způsobem. Všichni jsou nakonec nuceni přehodnotit, co pro ně znamená být šťastný a jak někdy to, co vypadá jako katastrofa, se může ukázat jako něco, co potřebujeme ze všeho nejvíc. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (125)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Někdy nestačí věci udržovat v zajetých kolejích. Někdy potřebujete ke štěstí udělat něco, co se zdá být špatným rozhodnutím. Jak moc sobečtí můžeme být při hledání štěstí? Aneb Leighton Meester a Hugh Laurie jsou podivně pravděpodobný pár, který nevyzní směšně ani na moment. Film se silným obsazením, hezkým soundtrackem a náladou, která mi jednoduše sedla. Někdy musíte strhnout dům, abyste uviděli Měsíc. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Atmosféra u tohodle filmu vypadala asi nějak takhle. S přítelkyní jsme si film pustili. Já zakřičel, jééé Hauz, přítelkyně zakřičela jééé Blér Waldurfová nebo jak se to píše no a pak jsme usnuli. Tenhle film nedokázal po ani půl hodině nijak zaujmout. Člověk má radost z těch herců, ale příběh je prostě uplně největší nuda, jakou jsem dlouhou dobu neviděl. No jo no. Tak zase příště. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nezávislá vztahovka trochu jinak, a přece tak příjemně obyčejná. A bez kontroverzí, přestože téma k tomu může svádět. Ono vůbec se film umně vyhýbá samotnému vztahu muže a sousedovic dcery. Prostě najednou se líbají, následuje krátká pasáž o svědomí, záhy to praskne a The Oranges se může naplno věnovat tomu, oč mu jde především - o důsledky pro nejbližší okolí ústředního páru, které se jen těžce se situací vyrovnává. A právě jako vztahový rozbor film funguje poměrně dobře, jen se občas bojí ponořit více do hloubky. Spoustu otázek, dilemat, vyhrocených situací, ale i úsměvů a pohlazení však ve mně vyvolat dokázal. Dvojice Hugh Laurie - Leighton Meester je velmi dobře obsazena a mé obavy dakázala rychle smazat natolik, že jsem jim to štěstí ve tvářích začal přát a fandil jsem jim. Dobrý casting se však týká všech rolí. 70% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem čekala skutečně dlouho a čekání se naštěstí vyplatilo :-).Leighton Meester, Adam Brody a Hugh Laurie excelovali a nejen oni, ale režie vše skvěle dala dohromady. Zajímavé jak za rozpadem jednoho společenského celku může stát taková "prkotina". Dost možná jsem hodně zákeřný člověk, protože sama bych u takových trapných záležitostí s rodiči pěnila vzteky, ale u filmu jsem se opravdu královsky pobavila. Na závěr: "Sometimes you have to burn down your house in order to see the moon." ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Jsem zvyklý na rodinná dramata, která se točí okolo určitých tabuizovaných témat. Do určité míry je vítám, jelikož nabízí spoustu zajímavých zápletek. Tento film není výjimkou v zaměření, nicméně velikým zklamáním v provedení. Divákovi přinese jen nepatrné vzrušení za cenu hodinového zabřednutí do patosu a nudy. Navíc samotné rozuzlení poskytne jen pramalou útěchu za prodělaná traumata spojená se zhlédnutím tohoto nevýrazného kýče. Nebýt mého oblíbeného herce Laurieho, který zde naprosto netrefil svůj styl a podivnou roli, dal bych možná ještě méně, neboť se zde schyluje k neskutečně trapné sračce, která vám dokáže dokonale pokazit večer, na který jste plánovali vzrušující sex při svíčkách a k tomu parádní film. 35% ()

Galerie (101)

Zajímavosti (5)

  • Leighton Meester a Hugh Laurie se už setkali ve velmi podobné roli. Ve dvou epizodách třetí série seriálu Dr. House (od r. 2004) hrála Leighton Meester dceru pacienta, která se zahleděla do Dr. House (Hugh Laurie) a doslova ho pronásledovala v nemocnici. Tento románek skončil především kvůli nepřejícnosti Cuddyové (Lisa Edelstein) a tomu, že postava Leighton byla pod zákonem. (JosefMatus)
  • V scéne, keď si pripijú David (Hugh Laurie) a Terry (Oliver Platt) s malými fľašami ruskej vodky, David zatvorí svoju fľašu, no v nasledujúcom zábere drží uzáver v ruke a zatvára fľašu znova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama