Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

heyda 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch hororů, který těží z prostředí a z dobré hudby, ale výrazně kulhá na samotný příběh i chování postav. Během sledování jsem si pro sebe vymýšlel různé teorie, proč to tak je, jak to celé funguje, ale tvůrci mi neustále moje teorie vyvraceli, až jsem si uvědomil, že to vlastně žádnou pořádnou logiku nemá a ten historický příběh tam byl jen pro plezír, jen aby se neřeklo. Takhle zmrvený děj mě mrzí o to víc, protože ten potenciál tam byl cítit. 40% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo, že to bude dobrý horor, dobré napětí, zajímavé prostředí. Ale čím víc se blížil konec, tím víc to bylo hloupější. Ke konci už to byl docela velký zmatek, který byl jednak špatně natočený a ona pointa se mi taky vůbec nezamlouvala. Podprůměrný horor svým příběhem, mírně nadprůměrný atmosférou. 45% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po nešťastnej autonehode skupinka mladých ľudí upadne do spánku. Keď sa preberú k životu, je ich o jedného menej. Z cesty je vidieť na starý dom. Dostať sa k nemu dá len cez kukuričné pole. Všetci sa zhodnú, že ich nezvestný priateľ musí byť práve tam. Rozhodnú sa k domu dostať. Dom a kukuričné pole okolo však ovládajú temné sily. Každý kto sa raz v jeho poli stratí, stáva sa jeho "strašiakom". Čistý bohapustý priemer. Dobre natočené, slušne odohraté, občas slušné zábery so slušnou atmosférou. Etovsio. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Husk by kľudne mohol byť voľným pokračovaním či neortodoxným remakeom výborného Scarecrowsu z roku 1988, nakoľko v mnohých ohľadoch ho nápadne pripomína, čo sa týka kvality sa však tomuto o 23 rokov staršiemu strašiackemu hororu nemôže rovnať. Husk to v porovnaní so Scarecrows znateľne prehráva najmä čo sa atmosféry týka a úmyselne neprehľadný strih akčných scén tomu tiež moc nepridal. V merítku úrovne filmov z posledných After Dark Horrorfestov však Husk určite bez problémov obstojí a celkovo ide o horor, ktorý diváka neurazí. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Nečekaně příjemný překvápko. Horor pro nenáročnýho diváka, troška KUKUŘIČNÝCH DĚTÍ, špetka atmošky zchátralý chatrče z TEXASKÉHO MASAKRU, k tomu náznak děje (ve formě halušek jednoho intoše) s pointou a skvěle natočený lekačky a kamerový průjezdy polem. Solidní jednohubka, která moc nenadchne, ale fanoušky žánru nezklame. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama