Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

petero 

všechny recenze uživatele

Asi prvý horor so strašiakom čo si pamätám a na to, že je z kolekcie After Dark shitov (ktoré úspešne ignorujem) je remeselne odvedeným dielom, peknou atmosférou aká sa dala registrovať v začiatkoch Children of the Corn série, sympatickým obsadením a scenárom ničím výnimočným no na spríjemnenie večera plno dostačujúcim. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kdyby měly všechny filmy z After Dark Originals alespoň takovouhle kvalitu, tak bych se vůbec nezlobil. Husk je hororem, v němž hlavní roli hrají strašáci a kukuřice. Scarecrow je poměrně hojně užívaná hororová postava, většinou ale neskončí v příliš dobrém filmu. Tentokrát se to naštěstí docela povedlo. Husk se nesnaží budovat nějakou jednotnou hutnou atmosféru, spíš využívá takového toho moderního instantního strašení, ale hlavně že to funguje. Zkrátka příjemná, rychle odsýpající jednohubka, která na vyšší hodnocení nedosáhne hlavně kvůli scénáři, který hojně využívá otřesných berliček typu potřebujeme odhalit minulost strašidla, tak ji některému z hrdinů vyjevímě ve snu / halucinaci. Koukatelný průměr. 6/10 ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po nešťastnej autonehode skupinka mladých ľudí upadne do spánku. Keď sa preberú k životu, je ich o jedného menej. Z cesty je vidieť na starý dom. Dostať sa k nemu dá len cez kukuričné pole. Všetci sa zhodnú, že ich nezvestný priateľ musí byť práve tam. Rozhodnú sa k domu dostať. Dom a kukuričné pole okolo však ovládajú temné sily. Každý kto sa raz v jeho poli stratí, stáva sa jeho "strašiakom". Čistý bohapustý priemer. Dobre natočené, slušne odohraté, občas slušné zábery so slušnou atmosférou. Etovsio. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Průměrná vyvražďovačka v kukuřici. Hlavním problémem je scénář, režie je celkem obstojná. Film má plno nesmyslných pasáží, které nedávají smysl (například úplný konec). Vyvražďovačky pro teenagery mám rád ale musí mít něco, co předešlé neměly. Tento film nepředvedl nic super originálního, příběh bych dokázal napsat sám a to je špatná známka. Jednohubka, ke které se už nevrátíte. 60% ()

Vessper 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení. Horory dnešní doby většinou nemusím, ale tenhle kousek se "povedl". Kdyby ale hlavní hrdinové nebyli (jako vždy) vypatlané mozky, příběh by byl méně předvídatelný a prostředí bylo originálnější, tak to mohlo být daleko lepší. Rozhodně stojí za shlédnutí a i toho strachu se někteří celkem dočkáte. 2,5* ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama