Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

petero 

všechny recenze uživatele

Asi prvý horor so strašiakom čo si pamätám a na to, že je z kolekcie After Dark shitov (ktoré úspešne ignorujem) je remeselne odvedeným dielom, peknou atmosférou aká sa dala registrovať v začiatkoch Children of the Corn série, sympatickým obsadením a scenárom ničím výnimočným no na spríjemnenie večera plno dostačujúcim. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Nie som zástancom duchárskeho žánru..A to je možno škoda,ale nepomôžem si.No ale i napriek tomu je až neuveriteľné ako sa tvorcom podarilo vykresliť mrazivú atmosferu kukuričného poľa a v ňom tajomný strašidelný dom až mi mráz behal po chrbte.Po tomto zážitku sa budem pozerať na obyčajné kukuričné pole celkom inými očami. ()

Reklama

Vessper 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení. Horory dnešní doby většinou nemusím, ale tenhle kousek se "povedl". Kdyby ale hlavní hrdinové nebyli (jako vždy) vypatlané mozky, příběh by byl méně předvídatelný a prostředí bylo originálnější, tak to mohlo být daleko lepší. Rozhodně stojí za shlédnutí a i toho strachu se někteří celkem dočkáte. 2,5* ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Husk prináša zaujímavé zistenie, že dobre skombinované klišé môže byť veľmi účinné. Niekedy stačí iba málo, keď niečo vbehne alebo vletí do cesty, pokazí sa auto a o strašidelný príbeh je postarané. Tvorcom filu sa vcelku darí vytvárať nepríjemne hustú atmosféru a svoj podiel na tom má určite aj prostredie. Nedbalé kukuričné lány, uprostred strašiak, ktorý smrdí ako mŕtvola, vo vysokej tráve kameň a na ňom odkaz na bibliu (Genesis 4:11), ktorý obsahuje spoiler! Ľakačiek je tu viac než dosť (aj samoúčelných), nájdu sa tiež brutálne scény, pričom dôraz je na ich estetickej stránke a záhada sa pekne pomaly odkrýva. Proste sympatická jednorázovka. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Mladí vyrazí na výlet, bouračka, velké kukuřičné pole, strašák a zchátralý dům. A horror může začít....Stačí plátěný pytel na hlavu a mně stojí hrůzou vlasy. Ne, opravdu napětí tam bylo. Naháněčka v kukuřici, oběti ve strachu, neboť netuší, odkud ta zrůda vyskočí. Navíc se jejich kamarádi na chvilku promění ve švadlenu, která si nejen ušije čepeček,ale si i z ruky udělá vidle. Film z nabídky HORRORFESTU a je stažen z kanálu SYFY. Docela jsem záviděl divákům SYFY, že po filmu měl hrát další horror z kukuřičného prostředí Hallowed Ground (2007), protože tento film se mi moc líbil. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama